Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasek_1986

Czy jest warta tego...

Polecane posty

Gość Smutasek_1986

Mam przyjaciółkę z którą znam się od komunii razem w jednym bloku mieszkaliśmy do szkoły chodziliśmy i tak parę lat wszystko razem do momentu do póki nie wyjechałam do Uk tu się wszystko zmieniło kontakt po ginie jak jestem w uk staram się w miesiącu z 10 razy zadzwonić do niej ona od 2 lat ani razu! 2.ani jednego sms 3.jak jest na kompie lub gg nk nawet zadnej wiadomośći od niej zero zainteresowania dopóki ja nie zadzwonie lub nie poproszę jej o rozmowę Mam wrażenie ze jest zazdrosna o to że mnie się poszcześciło ze jak z nią kiedys rozmawiałam na gg i pochwaliłam się ze jestem szcześliwa że kupiłam sobie auto ... że tak szybko po 2 latach wychodze za mąż (ona chodziął 6 lat z chłopakiem i ją zdradził) teraz ma innego to od tego momentu unika kontaktu. Wiem że ma nowego chłopaka i nie ma czasu ale chyba napisanie sms nie zajmuje 3 godzin a jak siedzi na nk to nawet nie napisze wiadomosci a innym wystawia komentarze... Nie wiem coś się miedzy nami porobiło? Nie wiem czemmu to co mam byc nieszczeliwa i noga ma mi się podwijać Popłakałam sie kocham ją jak siostrę ale czy ona jest tego warta CO WY BYŚCIE ZROBILI NA MOIM MIJESCU???

Nic, ona Cie nie lubi i tyle. Tak to przynajmniej wygląda z boku. I nie wiesz czy ona Ci zazdrości czy nie i co ona w ogóle myśli. A wątpie, ze powie Ci prawde.

Gość ale mierzysz w glupim
ja na twoim miejscu tez bym sie nie odzywala i zoabczyla kiedy wkoncu ona zrobi peirwszy krok..... rozumiem ze rozmowe z pl do uk sa drogie ,no ale skype czy nk czy gg sa za darmo. wiec wg mnie to jest bardzo dziwne....bardzo mzoliwe ze jest tak zazdrosna ze moxze kontakt z toba ja doluje. wiesz ludzie wola obcowac z osobami ktore sa ''gorsi; od nich niz z tymi ktore sa 'lepsi'

Wyjazd za granicę na dłużej zawsze weryfikuje przyjaźnie.... I to bardzo. Żeby utrzymać jakąś tam znajomość wystarczy mail raz na kilka tygodni. Aby przyjaźń utrzymać trzeba bardzo dużo pracy. ja dzięki wyjazdowi uświadomiłam sobie, kto faktycznie jest moim przyjacielem :) Napisz o tym wprost. Skoro byłyście w bliskich relacjach przed wyjazdem, masz prawo do szczerości. Niestety najpewniej jest to niepisana zazdrość, nie do końca wiadomo z jakiej przyczyny.

Mi tez sie nie chcialo pisac ani dzwonic do mojej bylej przyjaciolki ktora jest w irlandii. stwierdzilam ze jest i tak daleko i i tak sie nie spotkamy. to mi sie nei chce :D chamstwo...

Gość Smutasek_1986
Wiecie co najgorsze jest to nie chciałabym żeby między nami kontakt zaginął z moich znajomych nikt zbytnio za nią nie przepada:( Ale ja ją lubię taka jaka jest i nie potrafię wszystkiego przekresic tak odrazu ja starałam się nigdy na nią nie obrażać pomimo że stawiała swoje fochy nie raz mnie wyzwała w szkole sredniej od pizd.. i kur... to było kiedyś kiedyś w technikum z jakieś 6 lat temu ale przebaczyłam jej co mam zrobić zacząc tarktować ją jak ona mnie ?? nie odezwaię 1 poki ona tego nie zrobi??Jest mi przykro:(

Gość Smutasek_1986
Teraz mam wesele we wrześniu ciekwae czy przyjdzie na nie? Pomyślałam ze jak za 2 tygodnie będę w Pl to może dam jej list w którym bym wszystko napisała co mnie boli,ale czy to nie dziecinne?? czy to nie znowu mój 1 krok??

Gość Smutasek_1986
I co mam robić?

Gość samira chandra
a może dlatego tak bardzo Cię boli to że się odsunęła, bo lubiłaś się czuć szczęśliwsza upajając sie podświadomie jej porażkami... daj tej dziewczynie spokój i zajmij sie swoim życiem