Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi ciężko

Czy ktos porozmawia ze mna o poronieniu?

Polecane posty

Gość tak mi ciężko

Poroniłam poł roku temu. Po kilku miesiacach zrobiłam kilka badan. wszystko było "ok"..no może pojawiły sie małe torbieliki ale pani gineolog nie kazala sie nimi zbytnio przejmowac. Kupiłam testy owulacyjne, test ciązowy..chciałam kontrolowac swoja plodnosc. Z niecierpliowscia czekam na okres by za chwile znow zaczac sie strac. Niestety tydzien temu zaczelam krwawic i nie jest to okres..w dodatku wyczułam jakiś guzek.. jestem zdołowana. :(:(:(

Ja też poroniłam w marcu tego roku 1ciążę po 3latach starań!Okropne uczucie.Współczuję Ci:(

Gość tak mi ciężko
Czasem myśle,ze Bóg chce bym pomyślała o adopcji. Boje sie tylko,ze moge tego nie dożyc.

Hm...może jeszcze nie wszystko stracone,a na adopcje jeszcze jest czas.Więc daj sobie trochę czasu,spróbuj zająć się czymś innym!Wiem,to nie jest łatwe,ale "trzeba mieć dużo cierpliwości,by się jej nauczyć"

Gość Kochane, przyrko mi badzo
Ja poroniłam w 11tc - w 2008r - po 3 m-cach zaszłam w ciążę - dużo lezałam - a dziś jestem mamą 16m córci - Tego i Wam życzę!!!

Dziękujemy bardzo!Chociaż ja już przywykłam do tego,że nam się nie udaje,że mamy pod górkę!

Gość nie martwcie sie bo ja
po 2ch poronieniach urodzilam wspaniała dwójkę

A mi się teraz cykl popierniczył.!@dostałam równo po 4tyg.od zabiegu,a drugą dopiero w 43dc!Teraz jadę na luteinie