Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadsfa

Kocham mężczyzne 16 lat młodszego!!! Problem z jego rodziną.

Polecane posty

Gość fadsfa

Mam 36 lat, ostatnio poznałam cudownego mężczyzne. Czuły,troskliwy,opiekuńczy, szarmancki. Troche to nietypowe u takiego młodego faceta. Mój mężczyzna ma 20 lat i został wychowany przez dziadków którzy mu wpajali te zasady przez całe jego życie. Ostatnio wybrałam się na spotkanie z jego mamą i dziadkami. Niestety patrzyli na mnie z pogardą, wogóle nie rozumieli moich słów że tylko ja moge dać mu szczęście.

Gość miła ja :_)
nie daj sie :) masz prawo do szczecia:) powodzenia

Gość jklr
to nie mężczyzna tylko dzieciak

Gość fadsfa
Jestem z tym mężczyną od 3 miesięcy, a znam go od pół roku i wbrew pozorom wcale nie jest takim dzieciakiem. Jest prawdziwym mężczyzną pod każdym względem. Ostatnio mi się nawet oświadczył i wiem że jego rodzina nie wyraża akceptacji na nasz związek. I właśnie z tego powodu jest mi przykro.

Gość sedano
mój jest trzy lata młodszy , 8 lat temu wydawał mi się dojrzalszy niz dzis , wyszłam za niego i uważam że niezbyt dobrze zrobiłam

No tak to jeszcze dziecko, zobaczysz może na razie będzie się podniecał że ma starszą kobiete bo dziewczyny w jego wieku nie dadza mu tak wiele bo nie sa tak doświadczone bo zapewne nie jest pani dziewicą,ale po paru latach na pewno znajdzie młodszą, pójdzie na studia do pierwsz4ej pracy także radze poszukać kogoś w pani wieku.

no i to że sie oświdczył po 3miesiacach od razu pokazuje jaki jest niedojrzały, a pani to zakochała się w nim?

Gość prawdziwy twardziel
toż to geriofil