Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrocloveGirl

Kiedy meżczyzna mści się na kobiecie...

Polecane posty

Gość WrocloveGirl

to kim wtedy jest?

Gość chorerrrrrrrrrrrrrra
pieprzonym frajerem!!! właśnie przez takiego mam doła:(

co ci twój za wałka wykręcił?????

Dziewczyny - a te najperfidniejsze zemsty jakie doświadczyłyście od facetów?? uważam - osobiście - ze taki facet który sie mści... to nie facet...tylko dzieciak jeszcze

31 letni dziwciak rozwalił mi związek bo go kiedys olałam!!!

mój - okazal sie idiotą - pożegnaliśmy sie - z mojej inicjatywy. rok później on niby wrocil- niby - bo zaczął krecic bajere, rozkochal, a potem na koniec dodal - ze tylko sie tak zabawił żebym wiedziala jak to jest jak ktoś cie zostawia.. kurde - facet dorosły!!! a psychika 10-latka

Gość funkypunky
gupie toto i żałosne

jestem w identycznej sytuacji:( tylko że mnie się teraz żyć nie chce:(:(:(

Jest to niestety dość częste zachowanie wsród mężczyzn - takie sytuacje osłabiają ich ego... w kazdym razie jesli facet tak postaepuje - tzn ze ma jeszcze dluga drogę przed sobą do dorosłości. Cieszcie sie dziewczynki ze ich nie ma juz w waszym zyciu.. to tak jakbyscie miały przy sobie dziecko a nie faceta.

atwo powiedziec ze nie ma jego w moim życiu... niestety jest bo sam do tego doprowadził:( nie potrafie z tym zyć:(:(:( jak Ty sobie radzisz WrocloveGirl ?????

Gość kot13
niestety doświadczyłam zemsty ale udało mi się spaść na 4 łapy. mężczyzna który mści się na kobiecie nie jest godzien tego miana.

kusi mnie żeby sie zemścic na nim ale wiem że sie pogrąże takim zachowaniem...:( chce być twarda ale niestety nie radze sobie z ta sytuacją? napiszcie dziewczyny jak sobie z tym stanem poradzić:(:(:( POMOCY!!!

WrocloveGirl TYLKO JAK ZAPOMNIEC JAK KOGOS SIE KOCHA?

Gość kot13
kocha się, no trudno nic się nie poradzi. Najszlachetniejszą zemstą jest zapomnienie.Nie mścij się , to nie ma sensu..

rok zminam ale bezskutecznie:( może po prostu nie da sie zapomniec tylko trzeba życ z tą rana w sercu:( nienawidze drania!!! nie pojmuje dlaczego to robi...

u mnie niestety duma jest silniejsza. kochalam - ale nie ponize sie do tego stopnia zeby postepowac tak jak on... kobiecie nie wyapada... a dla niego to bedzie czysta satysfakcja... zajełam sie zyciem swoim - minal co prawda dopiero miesiac - ale mam nowe priorytety i je reazliuje :) tobie tez radze

niestety odkad jestem sama mam dużo czasu żeby o tym myśleć, a nie myslec nie potrafie:( jak byłam z kims w zwiazku i o nim nie myslałam to nie dawał mi spokoju... teraz pewnie ma chora satysfakcje że mu sie udało mnie w ten sposób załatwic... ciężko mi jak cholera i nie wiem czy jak sobie kogos nie znajde to znowu sie ta szopka nie zacznie:(

nie dawaj mu tej satysfakcji dziewczyno!!! staosuj wszytkie metody zeb y pokazac ze bez Niego jest ci lepiej!!!!!!!!!! wyjdz na zakupy, kup so bie ladny ciuch, zmien cos w swoim wylagdzie, zorb sie na bóstwo - i pokaz kto tu jest górą - niech sie teraz sam zastanowi jakim byl kretynem

Gość kot13
jedyne, co możesz zrobić to zmusić umysł do zapanowania nad emocami, zająć myśli czym innym i niczego nikomu nie udowadniać. On zachwiał Twoim poczuciem własnej wartości więc zacznij myślec o sobie a nie o nim. O SOBIE. To wszystko co możesz zrobić i tylko tak możesz wygrać . to walka CIebie z Tobą. jego bowiem już nie ma.

ale obawiam się że on na tym nie skończy... szukam nowych znajomości przez neta bo nawet nie mam sił wyjść...:( chce zapomniec i nic nie czuć... on dobrze wie że go kocham i wykożystuje ta sytuacje żeby mnie zniszczyć:(

wysłał mi dzisiaj link do piosenki Mannam- "nic dwa razy" i sie całkowicie załamałam... miała madzieje że.... :(

a choćby ci wsylal milion linków - nie reaguj na nie. To jest obmyslone tak - zebys nie zapomniala o nim i dalej sie dreczyla!!!! marsz na zakupy! albo po goraca czekolade na poprawe humorku :)

dzięki za pomoc WrocloveGirl. musialam sie wygadac i sądzę że to był znak że wrzuciłas ten temat:) postaram sie zapomnieć i ignorować. idę jutro do fryzjera:) może pomoże... pozdrawiam i dzięki wszystkim za rady:)

Gość kot13
nie masz wyjścia:-) pociesz się że to na pewno minie tylko nie pielęgnuj tego w sobiemówię oczywiście o cierpieniu- bo miłośc jeśli zostanie to nic złego - jest to czyste dobro i na pewno nie wywoła w Tobie amutku

Gość colt.....
niestety :(((

a czym tu sie lamac.. tego kwiatu jest pół swiatu :D a poza ty - co to za "kwiat" ktory sie tak zachwouje.. toż to raczej chwast..:/ olej go, zajmij sie soba. zobaczysz ze to zaprocentuje na przyszłosc :)

Gość ciemnanockaaa
... to jest dupkiem do potęgi! i dzieciakiem. mscic sie na kobiecie to pokazac jak niedojrzałym się jest!