Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wrona

*Pogaduchy do poduchy*

Polecane posty

Gość prawdziwy twardziel
kurde jutro mam kolosa zaliczeniowego, nie chodziłem na wykłady, nic nie umię, nie mam zadnych materiałów do nauki bo mi sie do ksera nie chciało isc

Gość prawdziwy twardziel
e tam za późno, da się radę, jedno zadanie od kolegi z lewej, drugie od koleżanki z prawej i tak zadanie po zadanie napisze się całe kolokwium, to jak budowa domu cegła po cegle

W takim razie Twardziel z Ciebie :P Jak dobrze że czasy nauki mam już za sobą :O diablo 😘,idziemy do szkoły ??:D

Jak za stara??:O,co Ty :P Szkoła odmładza:D:P Chyba pójdę i przypomnę sobie te wszystkie stresy :O:D Amirka ,uczysz sie jeszcze ??:)

czarna wrONA jestem juz po studiach ale powiem ci ze poszlabym sobie jeszcze na drugie chociaz po czesci troche sie ucze bo wlasnie koncze kurs i mam przed soba egzamin panstwowy

Gość prawdziwy twardziel
78 to rok urodzenia? to wy stare dupy jesteście...

Gość prawdziwy twardziel
po 30 to już babcią mogła byś być jakby się sprawy dobrze potoczyły

no mozna mozna ale jednak przede wszystkim jest to praca i wcale nie taka latwa jak sie wydaje

Gość prawdziwy twardziel
co że ja pier#%^@ głupoty? mało to 15 czy 16 latek w ciąży? po 30 to już wiek w jakim kobiety babciami zostają

Twardziel ,w jakim Ty sie towarzystwie obracasz:D Boszzz...co z Tą dzisiejszą młodzieżą :O:D Amirka,nie wątpię ,na pewno trzeba sie nachodzić ;)

schowany ,może być :) Amirka ,:)mi sie duzo zawodów podoba,ale praca to praca, każda na swój sposób jest ciężka :)

Gość proszę powiedz
że ja? ja się nie obracam, ja mam schizoidalne zaburzenia osobowości, nawet nie całowałem się z dziewczyną nigdy a tamto o tych 15 latkach w ciąży to w prasie wyczytałem