Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka dla druhny, Londyn

gdzie kupic sukienke dla druhny w Londynie?

Polecane posty

Witam, za 2 miesiace mam wesele i jestem druhna. Niestety dowiedzialam sie o tym dopiero teraz:P wie ktos,gdzie mozna kupic w Londynie sukienki dla druhen? Linka, w jakim stylu moglaby byc, zamieszczam nizej. Dodam, ze nie stac mnie na zbyt duzy wydatek... chcialabym zmiescic sie tak w 40 funtach. szukalam na e-bayu,ale bezskutecznie :( W Polsce nie bede miala czasu jej kupic, bo przyjezdzam na styk. Chcialabym mniej wiecej cos takiego: http://cache.websetters.com.au/images/1187-400x800samantha_wynne_bridesmaid_dresses-_mg_8226.jpg moglaby byc tez bez ramiaczek, brazowa, bezowa albo fiolet. Ktos widzial cos takiego w rozsadnych cenach? Ja po ostatnich poszukiwaniach sukienki na wesele (poszukiwania w UK), bylam zdruzgotana:P ceny kosmiczne,a to bylo prawie rok temu:/ finalowo zamowilam sukienke z e-baya na wymiar,ale niestety krzywo uszyli :) i jedno ramiaczko mi spadalo (byla asymetryczna).

TK Maxx'a nie macie w Londynie? Ja kupowałam w TK Maxx sukienkę na wesele. Duży wybór i przystępne ceny.

Gość hsjadgui
w 40st to sie raczej nie zmiescis,patrzylas w Monsoon?albo tkmaxxx tam moze rzeczywiscie cos znajdzies.

dziekuje

Gość krucafuks
Asos, Debenhams, M&S...

Gość w 40 funtach sie nie zmiescisz
sama szukam sukienki na wesele, niestety wiekszosc ladnych sukienek jest w kolorze czarnym :P przyzwoita sukienka to min 60 funtow wydatkow. ze stron online polecam www.goddiva.co.uk www.littlewoods.co.uk www.oli.co.uk sukienke dla druhny mozesz sobie wypozyczyc, wiekszosc angielek tak robi :) poszukaj w salonach z moda slubna, z reguly maja tam tez sukienki dla druhen i w niektorych jest mozliwosc wypozyczenia

Gość house of fraser ma wlasnie
wyprzedaz i spore przeceny

Gość i jeszcze LIPSY
ma ladne sukienki,popatrz na nie na ASOS.com

Gość i jeszcze LIPSY
ta jest ladna tylko juz drozsza,ale chyba o cos podobnego ci chodzilo: http://www.houseoffraser.co.uk/Ted+Baker+Bede+printed+dress/137670764,default,pd.html?cgid=S301

Gość podepne sie pod temat
ide nie dlugo na wesele w Angli, czy tez moge zarzucic takie suknie? Zupelnie nie wiem jak sie ubrac na angielskie wesele, co sie teraz wogole nosi?

Gość i jeszcze LIPSY
tak,tak sie wlasnie nosi na angielskie wesela,najwiecej kobiet kupuje sukienki na takie okazje w Monsoon,ale ja lubie lipsy

Gość podepne sie pod temat
dzieki, wiec musze tylko obczaic te sklepy w Manchester i znalezc cos dla siebie A i jeszcze jedno, czy moze byc czarna lub ciemna, czy lepsze cieplejsze kolory

Gość i jeszcze LIPSY

Gość i jeszcze LIPSY
ja tez mam weselicho-----> jedno slowo BOSKA!

Debenhams jest fajny, ale drogi. Ja byłam na weselu w zeszłym tygodniu, kupowałyśmy sukienki ze szwagierką obie w TK Maxxie. Ja miałam malinową za kolana, ona fioletową, bardzo długą. Moja kosztowała, uwaga: 32 funty, jej 60. Dlatego polecam. Czasem można coś tam fajnego "wygrzebać" ;) szwagierki (tylko że fioletowa): http://www.tkmaxx.com/View-All/Betsy+Adam-Beaded-X-Bk/invt/53033306 moja (malinowa): http://www.tkmaxx.com/View-All/Betsy+Adam-Dress/invt/53039297

Gość i jeszcze LIPSY
iskra boza---->nie chce cie urazic,ale nie podobaja mi sie,kroj wyglada na mocno przedwaniony,no ale jak mowie,kwestia gustu.

dziekuje Wam wszystkim :) rozpoczynam poszukiwania :P sporo Waszych wpisow ;)

nom, fajna,ale troche za krotka. chodzi mi o cos bardziej do kolana, ale wlasnie nie pelnej dlugosci. w krotkiej czuje sie,jakby mi dupe bylo widac:P w sensie niepewnie. nie wiem, dlaczego. no coz, czegos poszukam, fajna stronka,dziekuje bardzo.

Gość ta turkusowa z Monsoona
jest boska

Gość tak jest niesamowita

Gość i jeszcze LIPSY
dowiedzialam sie jeszcze,ze 2 tygodnie temu ASDA wypuscila na rynek linie slubna i jeszcze BHS

Gość ja tez mam weselicho
widzialam ja na stronei ineternetowej tego sklepu Bari Jay, ale on ma baze w USA, niby w Europie tez sa jakies, ale nie w UK :((((( a szkoda..boje sie kupowac bez przymierzania bo potem duzo kłopotu z odsylaniem ..hm..moze uda mi sie cos podobnego znalezc ;)

oo,ta z nexta jest super:)

Gość ta z nexta?
wyglada jak ciazowka! Ta granatowa z tk maxa mi sie podoba, bo ta brazowa nie bardzo juz. Ale ta z nexta? porazka