Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłooda

Zespół z lubuskiego Presto-warto?

Polecane posty

Gość PannaMłooda

Szukam zespołu n wesele. Nie stać mnie na 4-osobowy, DJ-ja też na wesele nie chce bo to porażka,byłam kiedyś i nie byłam zadowolona. Znalazłam nowo powstały zespół www.presto.opx.pl , w promocji zagrają mi za 1000pln ,Mogę wybrać sobie repertuar a nawet swoich piosenek które lubię i postarają sie zrobić. Prowadzą oczepiny, konkursy itp. Na stronie sa piosenki ale jak mi tłumaczyli to nagrane narazie z próby bez większych przygotowań na zwykłym magnetofonie. Co sądzicie? Ponoć grali w zespole 4 osobowym o nazwie Rezonans a kiedys wokalista w zespole ex-troll ale bardzo dawno temu.

Gość Sebas
Znałem zespół Ex-troll ale bardzo dawno temu. Rozpadli się nie wiem czemu bo to był jeden z lepszych zespołów w rejonie (okolice zbąszynka-lubuskie),wokalista ten po lewej to własnie z tego zespołu,kiedyś śpiewał zarypiście ale to z 10 lat temu było. Spiewał sam i prowadził wesele.Grał na gitarze basowej Jeśli to ten gostek to spoko,nie ma co sie obawiać. Grają teraz z keyboardu więc pomyłek nie będzie. Inaczej też jest na zywo niż jakieś nagrania z próby napewno nagrywane gdzieś w garażu czy pokoju bez dobrej akustyki.

Gość kurił
Głos nie jest zły,muzyka też, na żywo zawsze jest lepiej tym bardziej jak piszesz że to z próby. Kilka błędów wyłapałem,słychać ze nie ćwiczyli tego długo .Na filmach jest już lepiej a nawet dobrze.Swiatła tez mają super i to coś do wokalu. Ogólnie powinno być git. Zapytaj jaki mają repertuar, po ile piosenek grają i jakie przerwy robią.

Gość kaskakasienka
a ile biora za wesele?

Gość Ex troll kali
Hehe, widzę ze tu o mnie mowa. Nagrania oczywiscie z próby w pośpiechu robione, jak i cała strona. Teraz jest juz znacznie lepiej, Piasek robiony na zyczenie na pierwszy taniec więc nie dopracowany. Oczywiscie cena konkurencyjna, dla znajomych znizki :) No ale z Ex-trollem to były czasy !!!