Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona 100%

maz nie spi juz nawet ze mna w jednym łózku

Polecane posty

Gość zona 100%
ale ja z nim rozmawiam naprawde tlumacze ,w dzien wszytsko rozumie ale wieczorem tylko jego potrzeby sa wazne juz o niczym nie pamieta

Gość :Posdosdof
oni juz tacy sa ;p bez rozmow daleko nie zajdziecie powiedz mu to co piszesz tutaj i powinien zrozumiec, przeciez nie mozna byc opoka dla drugiej osoby tylko w jedna strone

Gość zona 100%
nie wiem moze poprostu egoista wychodzi z niego

Dzieci , normalnie. JEDNO GLUPSZE OD DRUGIEG O. Co to znaczy ze go matka zdenerwowala tak ze o malo w depresje nie wpadl :O Obydwoje jestescie niedojrzali i tyle.

Tak ciągle piszesz On to On tamto, to przez Niego jestes niewyspana, przez Niego stresujacy dzień... Jak ja bym słuchała ze wszystko jest przeze mnie tez wolałabym ogladac TV . Może spójrz tez krytycznym okiem na siebie. Może stałas sie marudą jak tu ktos wspomnial, może cały dzień chodzisz i mu wypominasz.

Gość aaaaaaaaanka
a może po prostu przesadzasz? Nie mam zamiaru bronić facetów, ale mnie też wkurza jak mi ktoś ciągle o to samo nad uchem brzęczy!!! Jagoda ma rację, pomyśl trochę o sobie, zajmij się czymś innym, niech widzi, że nie jest pępkiem świata! I nie susz mu ciągle głowy, bo święty by tego nie zniósł!

Gość zona 100%
ale kobieta w ciazy ma prawo gorzej sie czuc i byc marudna obowiazkiem partnerea jest zadbac o nia i tyle a nie robic łaske ze przespi sie z zona w jednym łózku!

Gość aaaaaaaaanka
to pewnie przez takie założenie małżeństwa rozpadają się przy pierwszej ciąży... Jasne, że możesz czuć się gorzej, ale nie przesadzaj i nie wykorzystuj swego stanu jako wymówki na wszystko. Ciąża to nie choroba, tylko tzw. stan błogosławiony! Chcesz, żeby Twój mąż uważał to za "stan przeklęty"?

Jeeezuuuu, dziewczyno Ty dlaje swoje. Nie chce spac niech nie spi. Ja bym przespala noc sama w lozku malzenskim przed snem wypij melisa albo kubek goracego mleka z miodem i maslem. Smaczne to nie est ale pomaga na sen. I pamietaj zeby pic minimum 1.5l wody dziennie bo prawdopodobnie jestes odwodniona i przez to nie mozesz spac -ja tak mialam . Jka zaczelam pic wode od razu spalam jak aniolek ;) Jak mu pkarzesz ze sobie radzisz bez niego to zmieknie i wroci. I przestan tak marudzic!!! Bo mnie trafia jak Cie czytam.

Gość malenkaaaaaaa
a powiedzialas mu o swoich odczuciach? marudzisz mu wiecznie a powinnas raz z nim usiasc , wykorzystac chwile gdy bedziecie np lezeli rano i powiedz mu , ze rani Cie jego zachowanie , ze boli Cie to , ze woli oglądac panienki niż przytulic sie w nocy do swojej kobiety , ktora niedlugo urodzi jego dziecko. zamiast opowiadac to nam , powiedz to swojemu mężczyznie

Gość Metsy Trish
Powiem Ci jak jest z facetami : Nie ważne co im mówisz oni WPUSZCZAJĄ jednym uchem drugim WYPUSZCZAJĄ. PRZESTAŃ ciągle go prosić jeśli Cię kocha to będzie wszystko ok a jak nie to NIE BĄDŹ z takim !! A teraz słuchaj :Mojemu też tak odbija czasami zero tulenia zero czułych itp. Wiesz co ja wtedy robię. Pierw próbuje z nim pogadać ale jeśli widzę ,że on dalej swoje zostaw mnie itp. To to robię , lecz później nie lecę od razu na jego zawołanie bo nie jestem jakimś psem. Jeśli facet wie ,że ma Cię w garść a każdy facet tak ma to będzie to wykorzystywał!! Niech zobaczy ,że potrafisz spać bez niego ,co najważniejsze ,że ŻYĆ możesz bez niego niech zobaczy ,że on nie jest całym Twoim światem.Nigdy facet nie może być pewny w 100 % nawet jeśli chcesz by przyszedł daj mi spokój niech SAM za tęskni za tobą. I co najważniejsze NIE LEĆ od razu za nim z rana jak Cię za woła pokaż ,że też mam coś ważnego OLEJ go tak jak on to robi w nocy. Niech poczuje jak ty się czujesz wtedy zrozumie! Mężczyzna się nie mówi TYLKO pokazuję !!

Gość 4 lata ?
matsy trish, madrze piszesz. No autorko wiesz juz jak postepowac z tym Twoim imbecylem???

tyle sie mądrowałam a moj maz tez zrobił mi drugego dzieciaka i tez nie chce juz ze mną sypiać :(

Gość u mnie to samo
tylko,ze ja juz odpusciłam z ladnymi koszulkami,mila atmosfera i sexem oczywiscie.brakuje mi czulosci strasznie,od poczatku ciazy unika mnie jak poparzony,i pewnie tak bedzie do konca .nienawidze go za to!

Z jakimi facetami się wiążecie? dziwne jest dla mnie, że jesteście ponad rok razem a już dla urozmaicenia przed ciążą flmiki erotyczne weszły? potrzebne są inne podniety niż ekscytująca partnerka obok? Mi już zapaliłaby się czerwona lampka, skoro zrobił sie egoistą, a zapewne wczesniej tez nim był to Ty też tak zrób. Przestań go zauważać i myśl o sobie. Bo nerwicy się nabawisz w wypatrywaniu jego błędów. Mozę jakaś lekturka dla niego o ciążowym stanie, bo Kochana. jesli jego nie interesuje Twoje samopoczucie, Twoje potrzeby myślisz, że potem sie zmieni i dla dziecka stanie się aniołem? Ciąża powinna być stanem sielanki dla Ciebie i troski ze strony faceta, który Ci to dziecko zrobił. Macie zwyczajny problem z komunikacją a to już głębsza sprawa i na wiele lat nauki.