Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smak rozkwitttttyuu

0 12 dzis mam 1 spotkanie z facetem z czata.

Polecane posty

Gość smak rozkwitttttyuu

Umowilismy sie na rynku u mnie w miescie.Ale mam stresa.Zadzwonil o 10 z potwierdzeniem spotkania. W co ja mam sie ubrac.Ciuchy sie susza.A jak nie wyscjna. Chce sie ubrac tak.Zwykle dzinsy i koszula w kratke i buty na koturnie.Moge tak sie ubrac? musze jeszcze wlosy wymyc, zrobic makijaz czy ja zdaze.Ale mam stresa.

Gość fdsfsdgwre
jebnij sie w leb idiotko...

koszula w kratę? nie lepiej jakaś zwiewna bluzeczka?(jest UPAŁ)

Gość smak rozkwitttttyuu
Wszystkie bluzki wczoraj popralam i niemam co na siebie zalozyc. zostala tylko koszula i dzinsy ale ktore dopiero co sie susza na dworze.

poszukaj jakieś cienkiej bluzeczki wypierz,wykręc dobrze i powies na dworze i to już :P

nawet jak sie spoznisz kilka minut to sie nic nie stanie ;) i najwazniejsze bądź sobą on tez może być zestresowany :)

Gość odpowiem.....
koszula w kratę nie nadaje się na pierwszą randkę a po za tym za ciepło na tego typu rzeczy zawsze możesz wysuszyć bluzkę prasując ...szukaj jakieś fajnej zwiewnej bluzeczki

Gość smak rozkwitttttyuu
mAM TYLKO TAKA ZWYKLA CZARNA ALE MA DUZY DEKOLT TAKA ALA BOKSERKA.Ide w niej i mam to gdzies.I tak u nas ukla jest jasny TYLKO PRZYJAZN.

Gość smak rozkwitttttyuu
mAM TAKA ALA TUNIKE CZARNA ALE ONA MA GLEBOKI DEKOLT.nIE MAM fajnych cicuhow bo nie kupuje sobie bo nie mam kasy. Moze byc tak- czarna tunika+ dzinsy+ buty na koturne. ALE BLUZKA MA DUZY DEKOLT. Ja nigdy nie bylam na takich spotkaniach.

może być jak się chccesz lepiej poczuć załóż jakiś duży wisior,lub korale będzie mniej widać :P

Gość dgfdgds
mogłas zrobic zdj i wkleic moze chodzi ci o te modne teraz bluzeczki w kratke -ala tunika -to mogłaby byc a jak jakas koszula zwuykla to ta czarna beidze lepsza i ja wolalabym japonki a nie buty na koturnie