Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centiorpw

Balibyscie sie kupic używane auto?????

Polecane posty

Gość centiorpw

Ze np. sie zaraz popusuje czy cos..

Gość ej powiedz
kupilam auto 3 tyg temu. owszem, balam sie, ale przeciez kazde auto moze sie popsuc, nawet to prosto z salonu. poki co jestem zadowolona.

Gość Revivale
Nie bałbym się, bo jak już kupuję to z wiadomego źródła jak np eurocar w Gdyni. Sprzedają auta w bardzo dobrym stanie technicznym za bardzo niskie ceny- kilka miesięcy kupiłem Toyote i do tego czasu nie miałem żadnej przykrej niespodzianki - więc chyba spełnia oczekiwania :)

Gość gość
Jeśli jest z dobrego, zaufanego źródła, to czego tu się bać? Z mężem swoje autko zakupiliśmy od http://autosalon-rentcar.com.pl/ i jeździ bezawaryjnie już od bardzo długiego czasu

Gość gość
co za idiotyczne pytanie 90% ludzi kupujacych auta wybiera używane. Kogo stac na nowe .....

Gość gość
nie stać mnie chyba nigdy będzie na nowe

Gość gość
W PL napewno. Nikt tak nie kombinuje jak Polak. Potrafi Eskimosowi lodówkę sprzedać.

Zalezy... pelno oszustow, a raz sie nawet dalam takiemu.. kupilam kradzione auto z KOMISU! Zabrali mi samochod, a pieniedzy do dzis nie widze mimo, ze wyrok sadu byl, aby facet zwrocil mi i innym poszkodowanym sume, ktora dalam na auto. Niestety... :( Ale kupilam tez inne i sa ok. Trzeba naprawde sie znac i nie dac sie nabrac handlarzom...

Zalezy... pelno oszustow, a raz sie nawet dalam takiemu.. kupilam kradzione auto z KOMISU! Zabrali mi samochod, a pieniedzy do dzis nie widze mimo, ze wyrok sadu byl, aby facet zwrocil mi i innym poszkodowanym sume, ktora dalam na auto. Niestety... :( Ale kupilam tez inne i sa ok. Trzeba naprawde sie znac i nie dac sie nabrac handlarzom...

Gość gość
większość polaczków ma używane :D

Gość naxis

ja mam używane i jestem bardzo zadowolony. Cenowo wyszło mi korzystnie, auto w b.dobtym stanie, nie było bite ani kręcony licnzik. Kupiłem w salonie auto loco i jak ktoś jest z okolic Poznania to polecam się tam przejechać.