Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tchórz z niego

Kaczor boi sie debaty z Lepperem!!!!!!

Polecane posty

Gość tchórz z niego

Unika jak ognia, najpierw TVPiS zaproponowała debatę w gronie zaledwie czterech kandydatów co zapewne zostało uzgodnione wręcz wymyślone przez sztab Kaczki, teraz Kaczor odmówił debaty na Uniwersytecie Warszawskim w gronie wszystkich 10 kandydatów, jako jedyny odmówił, tchórz.. Lepper by go zeszmacił więc się KAczor chowa w norze i nosa nie wyściubi! Od 10 kwietnia nie wsytąpił nawet na jedej konferencji prasowej, otacza sie wyłacznie swoimi dziennikarzami, bois się pytań o wawel, o rozmowę z pokładu samolotu, o swój program wyborczy..

Gość tchórzliwy skunks
:classic_cool:

Gość ghvrhcyjt
a nie pomyślałeś imbecylu, że cierpi po stracie ukochanego brata bliźniaka, z którym łączyła go niezaprzeczalnie silna jeśli nie najsilniejsza więź na tym durnym świecie? że woli unikać pewnych tematów, bo nie jest gotów na nie rozmawiać? uprzedzając twoje pytanie - kandyduje, bo chce coś zmienić, choć niezaprzeczalnym jest, że może jeszcze nie czuć się w pełni na siłach, ale sytuacja polityczna go do tego zmusza. ja mu się wcale nie dziwię, 14 miesięcy temu ktoś bardzo mi bliski zginął w podobnie tragiczny sposób, a ja do tej pory nie zawsze i nie z każdym chcę o tym rozmawiać.

Gość tchórzliwy skunks
Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar na oczach twoich cały kraj wylał jak dziecko z kąpieli po trupach do celu, po trupach do celu jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy co nam obca przemoc wzięła, szablą odbierzemy po trupach do celu kocham cię Polsko!