Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjskfjskjfds

jak żyć w takim domu?

Polecane posty

Gość kjskfjskjfds
gdybym chowala glowe w piasek to bym ich przeprosila. i mialabym zero problemow. tylko za cos takiego sie nie da nawet na kogos spojrzec..

Gość a kto to wie
ile ci zostało lat nauki? własnie miałąm proponowac pracę za granicą, ale napisałaś ze nic z tego...nikt ci nie pożyczy na bilet?

Gość lady mayron
no to nie wiem już co ci zaproponować - wszystkie sugestie odrzucasz , w kazdej coś ci nie pasuje . nie pozostaje nic innego jak cierpieć do konca .

Gość kjskfjskjfdst
bo ja nie chce toczyć wojny w sądach i nie chce być gówniarą, ktora sobie z domu ucieka bo jest źle, musze myslec o swojej przyszlosci:(

Gość spinkaSpinka
a myślałaś żeby wyjechać na wakacje za granicę żeby trochę zarobić? Przecież zaraz masz sesję i 3mce wolne. Dawaj do UK popracujesz za barem i odłożysz ciutę. Co Ty na to?

Gość spinkaSpinka
a dlaczego nie wchodzi w rachubę praca za granicą? skąd jesteś? przecież bilety nie są teraz drogie:)

Gość kjskfjskjfdst
chyba tak własnie zrobię:)

Gość spinkaSpinka
wlasnie sprawdzilam- przelot z poznania do edynburga okolo 320zl. przestań plakac dupe w troki i fru. w 3mce nazbierasz sobie na stancje. tak mi Ciebie szkoda, że jestem gotowa Ci pomóc, jesli dasz mi gg to pogadamy

no wlasnie to samo chcialam napisac, wez nawet dziekanke i wyjedz za granice chocby na rok odlozysz kasy zeby do konca studiow z niej zyc na jakim wynajmowanym tanim pokoiku i bedziesz sama niezalezna, i poczujesz wielka ulge:)

Gość mnie wprawdzie nikt nie pobił
ale nie dawno dostałam od matki esa " Dobrze, że ty dzieci nie masz bo by były tak zjebane jak ty. A to wszystko za to, że sobie już ułożyłam życie a moja 34 letnia siostra jest panną.

Gość mnie wprawdzie nikt nie pobił
Smutne to jest, kiedy nie można liczyć na rodziców. A później tylu ludzi zostaje na starość samotnymi- a ilu z nich do tego doprowadziło swoją zaborczością, zazdrością??

Gość spinkaSpinka
Ja za to wiem, co znaczy życie z rodzicem furiatem.Matka wyważyła kiedyś mną drzwi sąsiadów ;( razem z futryną... doiero 5 lat po tym jak się wyprowadziłam zaczęłam funkcjonować jak normalny człowiek. No i miałam wsparcie ówczesnego chłopaka.

Gość spinkaSpinka
Do "Mnie wprawdzie nikt nie pobił" nie ma to jak zdrowe relacje rodzinne, co nie? Ja bardzo długo nie rozumiałam, że moja rodzina jest patologiczna. W końcu byliśmy jak inni-nie było problemu z alkoholem, biedą etc. To, że mamusia musiała pokrzyczeć i przyłożyć od czasu do czasu...cóż, źle się z bratem sprawowaliśmy-tak myślałam.

Gość Jo-Anna123