Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek123

Dziewicy

Polecane posty

Gość a czemu chcesz dziewice

Gość Seksualny dermatolog
Jeżeli nałoży się błona dziewicy na "błonę" prawiczka to nic z tego nie będzie!!!

Gość Satinee
Kobieta i mężczyzna?! Fu!

Gość stary zgred
I tak skończysz tak, że pierwszy raz będziesz miał z dziewczyną która miała już ze 40 facetów. Ale powie Ci, że jesteś jej drugim (a ten pierwszy to tylko paluszkiem, i że w ogóle to była pomyłka). A potem się z nią ożenisz. I ona, jako że swoje już przeżyła, nie będzie Ci dawać. A Ty zostaniesz starym koniobijcą.

Gość nieletni
sheyen 4655678@tlen.pl'; dinozaury tez juz dawno wymarly "Dinozaury nie umarły to raz " By Rahim :) Ps "taka jedna skromna dziewica" ma chlopaka :)

Gość ostatnia dziewica
a z jakiej racji miałabym się bzyknąć z jakims sfrustrowanym frajerem, który szuka dziewczyny na kobiecym forum i w dodatku sprowadza kobietę do fałdu skóry w kroczu? mam swoje wymagania- że nie grzeszysz rozumkiem to wiem, w dodatku zgaduję żes brzydki

Gość jajakiejaja
Wcale nie musi być brzydki. Może być nieśmiały. Albo naczytał się Sienkiewicza, gdzie panna co najwyżej "oczami spod czepka strzelała".

Gość ostatnia dziewica
może i nie jest brzydki-w co wątpię- ale nie wystarczy, że ktoś jest w miarę ok z wyglądu. zdecydowanej większości facetów bym nie tknęła nawet kijem i rzadko się zdarza, że ktoś mnie pociąga fizycznie. tak czy siak facet ma zryty beret- co do tego nie ma wątpliwości

Każdy szuka dziewicy... jak znajdziesz taką, dzieki której prokurator nie wejdzie Ci na kark to gratuluję :P

ja też dziewica :( współczuję wszystkim mojego stanu :P jamam z jednej strony coś typu 'chciałabym, a boję się' a z drugiej strony trudno mi znaleźć odpowiedni obiekt....porażająca większość facetów jest dla mnie odrażająca :/

ja nie cierpie prawiczkow, oni nawet nie umieja sie ruchac, robilam to robilam z prawiczkiem nawet nie umial kochac sie na pieska bo nie wiedzial do ktorej dziurki penisa sie wklada :D, fuuuj, nie cierpie prawiczkow, takie cymbaly brzydale ! fujjj