Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NibyNicA jednak

ile zwykle płacicie za legginsy i gdzie kupujecie?

Polecane posty

Gość NibyNicA jednak

a) w rajstopowni b) na allegro c) w sklepach markowych np. terranova, zara d) w jakichś małych sklepikach i ile około płacicie za nie? 5-10 zł? 20-30?? chodzi mi o zwykłe czarne bawełniane i o inne np. a la latex/zeberka

Gość Takie tam pytanko
Ja kupilam w Gatta za 9zl. Albo 10. Zwykle bawelniane, czarne, do kostek.

Gość NibyNicA jednak
to kurcze całkiem tanio Wam wychodzi , ja znalazłam na allegro po okolo 13 zł, ale jeszcze przesyłka dochodzi :/ a mogłybyscie mi doradzić które wybrać z tych 12 a la dżins ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1062380157 które wyglądają najautentyczniej?? bo chce sobie kupić ktores ale nie wiem czy to nie obciach dodam że mam 20 lat :o

nie, nie takich nie kupuj! Tzn Twoja sprawa jeśli Ci sie podobają ale wg mnie te namalowane szwy i kieszenie wyglądają koszmarnie. Material tez kojazy mi sie kiepsko jak na ciuch - taki strój kąpielowy :P Lubie leginsy ale te to naprawde tandeta. ja tez mam jedne imitujące jeans ale mają normalne szwy, zameczki, nawet fakturę materiału i wygląda to tak naturalnie - te są raczej nie do przyjęcia.

Gość NibyNicA jednak
a gdzie kupiłaś ?? no bo ja mam jak narazie tylko jedne leginsy takie zwykłe czarne z lykry, 3/4 troche cieńsze, i jedne okropnie ciepłe i grube z materiału jak skarpetka :o w prązki a widzę że te lateksowe dają ciekawy efekt, no i te a la dżins też mi sie podobają, bo mam krzywe nogi i żadne rurki nie wyglądają na mnie dobrze, tylko legginsy w miarę przylegają :( a masz może na allegro jakis link z dobrymi leginsami ?

Gość NibyNicA jednak
jednak chcę kupić od innego sprzedawcy bo tu chciałam kupić te lateksowe jakby więc mysle że kupie też dzinsopodobne żeby oszczedzic na wysylce móglby mi ktoś doradzić które spośrod tych wybrac http://www.allegro.pl/listing.php/search?string=legginsy&us_id=11877446&country=1 tylko żeby nie były półdługie albo 3/4 tylko najlepiej długie :)

Gość to policzcie mi ile
ja w primarku dalam 3 funty :)

Gość NibyNicA jednak
czyli tak 18 zł na polskie? ehh tu w Polsce wszystko takie drogie;/

chcesz to kupuj ale nie sądze żebyś była zadowolona, no chyba że faktycznie Ci sie bardzo takie podobaja. Zauwaz jednak ze na zdjeciach wyglada to nieco inaczej i sprawia wrazeni jeansow a na zywo? na zywo to bedzie mega badziew - serio W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho

Gość NibyNicA jednak
no ale jeśli sprzedający ma same pozytywy i nikt mu nie pisze że wyglądają tandetnie ? chociaż nie wiem no specjalistką od leginsów nie jestem. kiedyś mi sie podobały takie jedne w kwiaty ale pomyśląłam że beda źle leżeć, mi chodzi o to głównie żeby one mocno przylegały, żeby nie odstawały w udach, to jaki to musi byc materiał? lajkra?

Gość Camry
ja bym jeśli już wzięła te z kodem L3 lub haremki, też są fajne i wyglądają na normalny materiał, reszta tandeta bo widziałam kilka z tych wzorów na osobach. Te lateksowe zauważyłam z czasem się bardzo rozciągają i wyglądają jak za duże o kilka rozmiarów, strasznie dziwnie to wygląda.