Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciapkaaaa

Jestem zalamana:(

Polecane posty

Gość kuciapkaaaa

Otoz przedwczoraj napisalam mojemu nazeczonemu ze jesli ma mnie i dziecko w dupie to koniec z nami, ze nie bede calymi dniami czekac na niego w domu ... a wogole nie przychodzi.... jest teraz cisza od poniedzialku:( nic nie pisze :( mielismy jechac na dzialke na 2 dni jutro:( i wszystko szlag trafil... myslalam ze przemysli sobie sprawe ze nie moze nas tak zaniedbywac i sie odezwie a tu nic:( brat napisal do niego czy jedzie na dzialke a on ze nie bo dalismy sobie spokoj ze soba:( ale mi smutno:( napisac do niego pierwsza?? poradzcie cos

Gość kuciapkaaaa
zaznaczam ze jest honorowy strasznie:( ale nawet honorowy ktory kocha to i tak sie odezwie:( ale tu nic cisza:( jemu chyba dobrze beze mnie...ehhhhh przykro mi strtasznie

Gość kuciapkaaaa
ale chcialam mu tylko dac do zrozumienia ze nie powinien tak nas zaniedbywac ... ciagle ma wazniejsze spray niz przyjscie do mnie i dziecka:( a tak naprawde to siedzi w domu

Gość zaraz tam
Pisałaś coś o dziecku - to wasze? I dziecko też olał? Z kim ty się zadajesz dziewczyno?

Gość kuciapkaaaa
gdyby kochal to by o nas walczyl i sie postaral ale on widocznie ma nas gleboko w de :(

Gość kuciapkaaaa
tak nasze. napislalam mu jeszcze w poniedzialek ze widze ze na nas lejesz na mnie i dziecko a on mi napisal : tak owszem leje na ciebie.:(

Gość Jak bedzie chciał sobie
bzyknąc to przyjdzie.Poza tym co Ty w takim uju widzisz ?

Gość kuciapkaaaa
zawsze dazylam do zgody zebysmy byli w trojke szczesliwi . tyle

Gość kuciapkaaaa
co moge jeszcze zrobic rozsadnego procz odejscie od niego? moze jakos da sie zmienic jego podejscie? co myslicie?

a co Cie przy nim trzyma ,tylko nie pisz,ze dziecko :)

Gość kuciapkaaaa
jak mam byc szczera? to czas przyzwyczajenie , kocham go, ale nie chce jeszcze psow na nim wieszac... Moze jest jeszcze jakies wyjscie?

Gość włsaśnie zgas światło
te ważniejsze sprawy to jakie są?

nie trzabylo sei odzywac, pokazalas ze pomomo tego co napisalas i tak uleglas bo sie balas ze sie nie odzywa, koles czuje przewage nic nie pisz i badz obojetna

Gość włsaśnie zgas światło
to po co siedzisz i czekasz na niego nie musisz od razu zrywac , tylko ty zacznij na niego lac czy to dziecko jest wasze?

Gość kuciapkaaaa
i samotnosc teraz nie mam co robic nie mam z kim pogadac chocby przez telefon. Kolezanki maja facetow i odciely sie od swiata a ja razem z nimi:( praktycznie nie mam nikogo procz dziecka mamy taty dalsza rodzina i to wszystko.... przeraza mnie to. Jest dobrym czlowiekiem ale tez potrafi byc chamski okropny zawistny i klotliwy

Ja tam zawsze mam wyjście,mam faceta po prostu w dupie i tyle :)

Gość kuciapkaaaa
tak dziecko jest nasze . mamy coreczke 9 miesiecy. Zastanawia mnie czemu sie nie odzywa :( czy to naprawde oznacza tylko jedno?? ze nie zalezy mu?

Gość kuciapkaaaa
ja zrobic aby bylo dobrze poradzcie cos bo nie chce zrobic znow jakies glupoty...

Gość kuciapkaaaa
sadzicie ze czekanie cos da?

Gość kuciapkaaaa
no wezcie no ludzie poradzcie cos :/

Gość wyglada na to, ze
zaczelas zycie od dupy strony. czyli machnelas sobie bachorka bez slubu, pewnie nie pracujesz bo *masz dziecko* i siedzisz w domu wiec facet to skarbonka. facet nie musi cie odwiedzac codziennie, przeciez nie mieszkacie razem. poza tym postaw sie na jego miejscu-pracuje bo musi utrzymac niepracujaca mamuske jego dziecka i dziecko. przychodzi padniety z roboty i mysli jak tu odpoczac. jesli pojdzie do ciebie to ma terkotanie o bachorku, jaka to kupke zrobil, ile mleka wypil, i ile kasy ma ci dac bo.... i tu lista, itd. plus wycie dzieciaka. bol glowy murowany, wiec gosc ograniczyl wizyty i to zrozumiale. ty oczywiscie doszukujesz sie drugiego dna i zaraz z ryjem, wyrzutami i ultimatum bo to jego psi obowiacek wysluchiwac twojego gderania i wycia bachorka. slusznie ktos zauwazyl - bedzie chcial pobzykac to przyjdzie. tylko tym razem sie zabezpiecz, bo drugi bachorek jeszcze bardziej cie uziemi.

Gość kuciapkaaaa
tak sie sklada ze on siedzi w domu!!!! jest na rencie wiec nie ma nic do roboty i moglby do nas przyjsc.

Na co on ma ta rentę ?

Gość ciazowa
po ile macie lat? Czy to nie była jakas nastoletnia wpadka? Czemu nie mieszkacie razem?

Gość kuciapkaaaa
renta socjalna na kregoslup. mam 21 lat on 24lata nie amy slubu. ale ostatnio mowil mi ze by chcial

Gość kei
to już wiesz że faceci rozumieją wszystko dosłownie. koniec znaczy koniec a nie zaproszenie do przemyśleń.

Gość Jejku jejku :)
Przepraszam,ze zapytam jak Wy chcecie funkcjonować jako rodzina za rente socjalna czy on nie może zając sie dzieckiem ,a ty do pracy ?