Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia2222

Czy moge byc w ciąży?

Polecane posty

Gość Sylwia2222

Witam.Przeczytałam w internecie masę wypowiedzi na ten temat i nie wiem już,w które wierzyć. 29.05 współżyłam pierwszy raz z moim chłopakiem bez zabezpieczenia.Był to stosunek przerywany i dosyć krótki.7.06 dostałam okres.Pierwszego dnia było tak jak zawsze podczas okresu(ostry ból w dole brzucha,normalna miesiączka z małymi skrzepami),natomiast następnego dnia miesiączka była już bardzo skąpa,bez skrzepów,zużyłam nie całą podpaskę w ciągu dnia.Trzeciego dnia czyli dzisiaj miesiączka jest dalej skąpa,ale jest.Dodam,że drugi dzień był dla mnie bardzo stresujący.Czy ten stres może mieć wpływ na skąpą miesiączkę? Czy mimo tego wszystkiego mogę być w ciąży? Ps.Mój chłopak w ogóle nie miał wtedy wytrysku,ja też nie czułam wtedy żadnej wydzieliny na jego prąciu.

Gość elcia1984
jestem 100% pewna ze nie jestes w ciazy

nie jestes w ciąży nie zamartwiaj się :) Zdarzaa się rózne obfotości miesiaczki, nie zawsze jest taka sao :) Bądx dobrej mysli Pozdrówka :)

Gość Trutnia Pospolita
Matko, czy ty naprawdę sądzisz, że ktoś ci tu pomoże i da gwarancję? Zrób sobie test po prostu.