Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniek6

SZUKAM PORAD APROPO WŁOSÓW !

Polecane posty

jakiś miesiąc temu farbowałam włosy, na troche jaśniejszy od mojego. zaczeły sie niestety pojawiać odrosty, co było nieuniknione. bardzo, ale to bardzo chciałabym powrócić do naturalnego koloru więc MAM TAKIE PYTANIE: czy jeśli zafarbuje je jeszcze raz tylko że szamponem, np. zmywalnym po 6 myciach, to czy zmyje sie z poprzednim kolorem? BŁAGAM O POMOC

Gość Anq26
Co ma się zmyć jak to jest rozjaśnione a nie naklejone?! Pozbyłaś się pigmentu z włosów i już nie ma się co zmywać. Tam trzeba coś nałożyć a nie zmywać. Teraz dam Ci najlepszą radę jaką możesz usłyszeć: Idź do fryzjera jak będziesz mieć tak z 2-3 cm odrostu i powiedz, że chcesz mieć taki kolor jak odrost, jak najbardziej zbliżony, bo chcesz wrócić do naturalnego i zależy Ci, żeby odrost był jak najmniej widoczny. I fryzjer zafarbuje Ci włosy na maksymalnie podobny kolor do Twojego naturalnego. Czyli musi Ci je przyciemnić. I tyle i potem będzie odrost ale nie będzie tak chamsko się rzucał w oczy i tak po 3-4 miesiącach nowe włosy przesieją się z tymi farbowanymi i nie będzie widać odrostu. I wtedy już nie kombinuj.... Sama nie farbuj farbą z drogerii bo one w Twoim przypadku mają złą wodę utlenioną.