Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko dla szczerych mężczyzn

SONDABLISKIKONTAKT Z MAŁYMI PIERSIAMI

Polecane posty

Nie liczy sie wielkosc ale... Tak to sie mowi, ale w praktyce to inaczej wyglada. Ja osobiscie nie jestem za gigantami, ale to COS musi byc chociaz sredniej... bo inaczej pozadanie splywa po mnie jak woda po kaczce... odechciewa mi sie i juz. Chcilabym poznac Wasze historie... bliskiego spotkania z Malymi Piersiami. Zaczne od swojej. To byly wakacje . Poznalem kogos kto mnie adorowal bez umiaru. Byla po prostu slodka i czarujaca. Podobala mi sie. Wiedzialem, ze to nie bedzie zwiazek na dluzej i gdy wyjade do swojego miasta wszystko sie skonczy. Ale... chwilo jestes tak piekna! Trwaj! W koncu zostalem u niej na noc. Mieszkala z rodzina w domku i juz samo skradanie sie po kretych schodach bylo smieszne i podniecajace. Trzeba przyznac, ze wiedziala co robic I wszystko bylo super do momentu gdy ją... tam nie dotknelem. Mchmmm... to bylo bardzo zniechecajace...poczulem sie oszukany...baba jak dab...duza...wysoka... W kazdym razie decyzja zostala podjeta: na pewno nie posune sie dalej!!! Przez kilka kolejnych nocy kazdy rabek mego ciala zostal dokladnie pieszczony i calowany... a ona tlumaczyla, ze rozumie, ze jestem wstydliwy, niegotowy i on to szanuje... blah blah blah. Potem napisala do mnie kilka razy, miedzy innymi i o tym, ze poznala prawdziwa mnie, ze ja taki z duza buzia a w alkowie okazalem sie prawdziwie niesmialym mezczyzna, ktory bal sie posunac dalej - w obliczu prawdziwego uczucia - i to ją strasznie ujelo. To moja historia! Od razu prosze o nie pakowanie tu przeklenstw, wyzwisk i pouczen. Maja byc same historie i tyle!

Gość jajonez
Ja tam wolę małe. Przynajmniej pod pachę nie spływaja, jak panna na plecach leży. I sterczą, jak należy :p Może to spływanie pod pachę nie dotyczy młodych lasek, ale młodość trwa krótko.

Gość ujela mnie twoja historia
jednak faceci myślą fiutem

Gość ha ha ale porażka

Gość fjfjfjjgf
Lubie srednie :) takei całkiem małe to nie ale wielgachne mnie jakos tez nie krecą :)

Gość spprawdźcie ten link powyżej

Gość jazznos
jestem facetem: to co piszesz jest dla mnie okropne - traktujesz innych ludzi, inne istoty jak opakowania, jak przedmioty do zaspokajania zmysłów. Chciałbyś być tak traktowany: że na samym końcu okazuje się, że ma znaczenie tylko to, że masz np. o 5 cm za krótkiego, albo za długiego, albo za duzo albo za mało włosów na klacie. Jesuuuuus, gdzie ty żyjesz? a jakiej barbarzyńskiej krainie? A apropos - miałem kontak z baraaaaardzo różnymi kobietami, na końcu zawsze liczyły się serce i umysł. NIejedna posągowa piękność okazywała się pusta skorupą, a bardzo średnie dziewczyny, nawet z bardzo małymi piersiami, były cudowne. Spróbuj otworzyć oczy, a nie być niewolnikiem swojego ptaka :)

jazznos załącz se powyższy link i dopiero pisz

Gość guhhh55
rozumiem, że jesteś sfrustrowanym właścicielem małego penisa i dlatego sparafrazowałeś temat SONDABLISKIE spotkania z małym penisem- trzeba było się lepiej przyłożyć i dokładniej pozamieniać końcówki, bo teraz wygląda to tak-'rozumie, ze jestem wstydliwy, niegotowy i on to szanuje'-skoro byłeś z chłopakiem, to nic dziwnego, że nie znalazłeś cycków. do tego-'poznala prawdziwa mnie'- jeżeli w głębi duszy uważasz się za kobietkę, to nic dziwnego, że szukasz dziewczyn bez biustu.