Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaaamkaaaa

DZIEWCZYNY CO ROBICIE ZE TRZYMA WAM SIĘ PODKŁAD CALY DZIEN? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość załaaaaamkaaaa

Dziewczyny jak robicie to że podkład trzyma się wam na twarzy caly dzień? używałam juz róznych maybelinne, max factor,avon, lorea. Nałozyłam ładnie rowno OK wystarczy 2 h na uczelni i juz mam poscierany i to tak brzydko, nie ładnie to wygląda.takie mazy na twarzy:( a widze jak dziewczyny mają wypdruwoane buzie ładnie cały dzien:(

Gość marjaja carejj
ja mam ten sam problem:(

Gość asdfg
no wlaśnie,może tajemnica tkwi w wykończeniu dobrym pudrem.Ja też po kilku godzinach w pracy zmywam podklad i nakladam jeszcze raz przed wyjsciem

Gość frrrruuuuuuu twenty-five
tez jestem ciekawa jak niektore laski to robiia.... moze po prostu maja fajna cere i nic im nie splywa w ciagu dnia? zastanawia mnie jeszcze jedno - jak robicie poprawki makijazu w ciagu dnia np w pracy albo na uczelni? na stara warstwe podkladu nakladacie troche nowej, czy zmywacie wszystko i robicie makijaz od nowa? czy moze tylko puder w kamieniu?

Gość marjaja carejj
u mnie na roku jest taka laska co ma tak równo tapete nałożoną ze cały dzien wyglada jak na początku dnia nie widzialam zeby poprawiala bo na przerwach zazwyczaj siedzimy grupą w barku i ona tez tam zawsze chodzi z nami, zreszta ma wymodelowane policzki pudrem braz.no ale suma sumarum caly dzien extra make up:(

Gość A - li
zapytaj jej co robi, ze tak perfekcyjnie wyglada caly dizen - chetnie sie dowiem :P mialam taki sam problem co autorka - do momentu kiedy nie kupilam sobie REVLON COLORSTAY do cery tlustej i mieszanej. dodam ze mam blizny po tradziku, a podkladjest idealny. w drogeriach kosztuje 70 zl, ale na allegro z przesylka place 45 zl ;) polecam.. ;) sa podklady za 200zl, tez super kryjace i nie zmazujace sie wiadomo, ale REVLON jest naprawde rewelacyjny!