Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka xD

Ciąża natolatek ;o

Polecane posty

Gość Nastolatka xD

mam 16 lat i mam dziecko, ktore ma 5 miesięcy . moja mama mi pomaga ;) ; D a facet mnie nie zostawil . wiem , zdaje sobie z tego sprawe , ze za wszesnie . ale stało sie i dziecka nie usunęlam. mam dziewczynke o imieniu Wiktoria . ;)

wytrwałości życze a co ten temat miał niby oznaczac???bo nie rozumiem?o nic sie nie pytasz tylko napisałas ze masz JA TEZ MAM DZIECKO NO ALE NIE JESTEM NASTOLATKA:) wielki szacunek dla twojej mamy:)

Gość Nastolatka xD
chcialam zobaczyc co inni mysla o takich dziewczynach.

Gość Anq26
jak to co? że są głupie....a jeszcze bardziej ich rodzice, którzy im nie wytłumaczyli chyba skąd się dzieci biorą! No ale jak córka i jej córka pójdą Twoją drogą to masz szanse zostać 45 letnią prababcią:D

no są troche .... ale nie mnie jest oceniać twoje zycie twoja sprawa a tak wogóle ....to zabezpieczaj sie dziewczyno ja juz 3 lata po porodzie i jakos umiem sie zabezpieczac nie biorac pigułek jak nie chcesz!! ale szkoda mi ciebie troszke bo dziecko to duzy obowiazek ......

Gość teraz majka
bardzo wcześnie zaczynasz:) ale ja nikogo nie potępiam tyle dobrze ze sama nie jesteś:)

Gość Nastolatka xD
wiiem wlasnie . zdaje sobie z tego sprawe. nie chcialam zeby tak wyszlo , ale jak juz zaszlam w ta niechciana ciaze to co mialam zrobic? nie chciialam tego dziecka usuwac choc na poczatku mialam takie zamiary. bylam zalamana