Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eluSŚ :(

Co mam zrobic.. nie zdałam;(

Polecane posty

Nie ma szansy na poprawe.Baba nie daje komisa. z jednego przedmiotu ;( jestem w 3 gim...

Gość kakkaskkserty
Jezu wspolczuje Ci . Jak to nie daje Ci komisa jesli masz jeden przedmiot to na peewo bedziesz miała komis. moze wyślij mame do szkoły jutro moze jakos to załagodzi i pozwli Ci zdac materiał a z czego to jakie masz oceny >?

Gość w 3gim nie ma
komisu ustawodawczo

Historia... Mam 1,1,2,4-,3+ ale... własnie. Ona zawsze znajdzie sobie powód m.in dlatego ze jedna pała jest za badanie wyników.. Powiedziala ze nie mam szans;/ a nie lubi mnie, ponieważ był głupi incydent i mscila sie caly semestr,a teraz usadzila..jak mało kogo .

Gość wychowawczyni124
Daruj,ale jesteś albo głupia, albo zastraszona. Przede wszystkim z jednego przedmiotu przysługuje ci egzamin poprawkowy w sierpniu, ponadto mozesz np napisac podanie do dyrektora szkoły, by na tymże egzaminie odpytywał cię inny nauczyciel.Potem też można złozyc podanie i dolkumenty do szkoły ponadgiomnazjalnej. A tak przy okazji-w przypadku 2 ocen ndst na koniec roku też jest szansa-lecz rada pedagogiczna może(nie musi) wyrazić zgodę na ten 2. egzamin.

Gość kakkaskkserty
faktycznie chyba w 3 gimnazjum nie ma.. 3 lata temu chodziłam do gimnazjum a juz nie pamietam.. dasz rade , mowie Ci niech mama idzie do szkoły duzo Ci to da szkoda roku a ocen zlych nie masz...

O to chodzi,że ona nie wyraża zgody na komisa... powiedziała,że wakacji nie bedzie tracić ;/ i tak jest co roku;/ . A nasza szkoła jest mała,jest jedna nauczycielka od histy...

Gość kakkaskkserty
historie zdawac na komisie.. to tez przejebane.. wsoplczuje Ci .

Gość veeeena
I dobrze co tak, matolico. Jakbyś się uczyła, to nie byłoby problemów. Trzeba być debilem, żeby nie zdać w gimnazjum :o.

Gość wychowawczyni124
A tak w ogóle to nawet uczeń kl.3 powinien znać swoje prawa i obowiązki i wiedzieć jak się bronić. Przeczytaj sobie statut własnej szkoły, to nie boli! Tak, wymądrzam się,ale młodość nie jest wytłumaczeniem dla głupoty i zrzucaniem wszystkiego na nauczycieli!! Oprócz tego poczytaj w statucie o czymś takim jak egzamin weryfikujący ocenę.

Gość ajjja
a ja co mam zrobić skoro nie chodziłam do szkoły ponad trzy miesiące, przez swoją babcie i uciekałam z domu bo mnie biła i wgl mściła się ? a teraz raczej nie zdam przez te nie chodzenie a szkoły dalszej już nie zrobię chce się uwolnić od niej, ale nie wiem jak skoro niezdam ;(

Gość Kozaczeq
Babka no stres to tylko szkoła :>

Gość samozn.
swoją drogą to niezły z ciebie głąb.. nie zdać w 3 gim buahaha

Gość kdthffghf
co się śmiejecie idioci? nie każdy musi być być nie wiadomo jakim geniuszem, może dziewczyna sobie nie radzi, miała trudną sytuację rodzinną i dlatego teraz tak wyszlo? pozamykajcie sobie te mordy, tylko dobic człowieka umiecie i nic więcej. To, że ktoś nie zdał w gimnazjum nie świadczy o tym, że jest jakiś gorszy.Nie dla kazdego zycie jest takie proste, nara

Gość hoppppppppppppppp
w jaki sposob miala zdac skoro przesiedziala 24/24 7/7 na kafeteria.pl i wymyslala prowokacje :D

Gość upame
upa

Gość gość
ja w 3 gim miałem 5.14 hhehehaheheahe

Kto odkopał mój temat? hehe jakie jaja :) Nie zdałam wtedy ale za to jestem w najlepszym liceum i już zaraz klasa maturalna, także nie jest źle! A szkołę i tak rozwiązali, bo burmistrz uznał że to patologia! :D

Wtedy razem ze mną nie zdało 6 osób. Ja miałam tylko ten jeden przedmiot. Uczylam sie na tyle zeby ją zagiąć, i miałam 5 na koniec z historii! Baba zaciążyła, straciła prace, facet ją rzucił - los się na niej mści :D