Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantka_m.krygier

Wkurzają mnie nieprzystojni niscy faceci jak mają dziewczyny i prowadzą auto

Polecane posty

Nie wiem czemu, ale PO PROSTU tak mam! Może dlatego, że sama jestem dość atrakcyjną wysoką (182 cm) dziewczyną... Po prostu wkurzają mnie bardzo niscy kolesie (169 cm i poniżej - powyżej aż tak mnie nie drażnią). Skoro są niscy i zakompleksieni to może warto aby udali się do psychologów zamiast NA SIŁĘ szukać laski, robić prawko i kupować sobie auto :( Skoro PAN BÓG stworzył ich takich, to najwyraźniej NIE CHCE aby taki koleś miał dziewczynę!! A najgorsze już jak koleś poniżej 170 cm idzie z wyższą od siebie laską i co gorsza trzyma ją za rękę. Wg mnie niscy faceci powinni unikać dziewczyn, a jeśli chcą już ją mieć, to bardzo, ale to bardzo niską (znacznie niższą od siebie!!)

Gość lecz się kurfoooo
ty nie jesteś wysoka , ty jesteś przerośnięte bydle

Gość masz ksywkę żyrafa może ??????
wysoka jak brzoza a głupia jak koza

a może ty jesteś zakompleksiona i sama idz do psychologa, no bo czemu drażni cię szczęście innych!!!!! zastanów się!!!!!!!!!!!!

Gość onanapalona
ty chyba dziewczyno jestes niedorozwinieta umyslowo bo emocjonalnie to juz wiadomo. DO psychiatry marssz!!!

Gość ja pierwsza prace znalazlam
piekna, inteligentna i wysoka w krainie liliputow :( wspolczuje :(

Sami nietrawicie kurdupli a teraz wielka hipokryzja :( A ja jestem wysoką młodą kobietą, mam szansę startować w wyborach MISS!! A tam jak wiadomo im wyższa tym ma większe szanse więc wasza teoria o tym, że ze mnie przerośnięte bydle ni jak ma się do kupy!! A jak koleś niski to do psychologa albo do psychiatry!! Dziewczyny są zarezerwowane dla wyższych (albo średniego wzrostu) prawdziwych mężczyzn bez kompleksów!! A jak laska sama jest bardzo niska i ma jakiś feler (np jest nieatrakcyjna z twarzy albo bardzo otyła) to ostatecznie może szukać drugiej połówki wśród kurdupli 169 cm lub poniżej!! Ale nie żeby ładna laska, wysoka marnowała się przy takim niemęskim osobniku, to jest żenujące i tragiczne :(

Gość onanapalona
jesu to takie tepe laski na prawde istnieja??? matko boska uchowaj....wspolczuje twemu kochankowi bo meza to ty nigdy miec nie bedziesz (no chyba ze tak samo tepego i pustego jak ty)

Gość onanapalona
zreszta mierna prowokacja.....tylko debil cos takiego wymysli!

Gość ssssssssssssssamotnyyyyyyyyyyy
widzę że brakuje ci witaminy H pani policjantko ..... tak to jest jak nikt nie chce w łózku mutanta. Matko 182 cm to nawet dla faceta dużo a jak baba pewnie jeszcze na szpilkach to o kur.... współczuję ci żyrafo :(

A niby co złego w moich wypowiedziach widzicie? To naturalne że bardzo niscy kolesie o wzroście 169 powinni być samo albo z nieatrakcyjną panienką!! Jakby tak było, to świat byłby bardziej logicznie dostosowany, byłoby mniej zdrad, mniej łez i mniej problemów!! Laska szukając kandydata na kochanka i na swojego chłopaka powinna zwracać uwagę na WZROST i wygląd ogólny!! Tzn nie żeby to było najważniejsze, ale jaka normalna laska spojrzy na 169 cm niemęskie byle co? No ja z pewnością na takiego nie spojrzę bo sama jestem wysoka, mam duże stopy i ogólnie jestem dość atrakcyjna :)

haha? że jak mam 160 cm to jestem nieatrakcyjna, a facet 170 cm to kurdupel? aż brak słów jak się słyszy takie wypowiedzi :)

Gość onanapalona
a ty tylko lachon do ruchania bo porzadny facet nie soujrzy na takie wielkie nic ktore soba reprezentujesz

a ja tam lubie niedużo wyższych facetów odemnie. nie lubie stawać na palcach jak się całuje :classic_cool:

Gość onanapalona
spojrzy mkialo byc

dziewczyno jak można być tak powierzchownym? nie znajdziesz niestety w życiu porządnego faceta, który doceni Twoją osobowość, bo jej nie masz :)

Facet 170 cm to już normalny facet o średnio-niskim wzroście!! Natomiast kolesia poniżej 170 cm (nawet o 1 cm niższy niż 170 cm) trudno nazwać facetem. Jest to bardzo rzadko spotykany wśród młodych, śmieszny i żenujący wzrost. A najgorsze jest to, że jak już się zdarzy taki osobnik, to od razu NA SIŁĘ musi laskę mieć (często wyższą od siebie) tylko po co mu to? Przecież jak jest laska wyższa to z pewnością silniejsza i lepsza w łóżku. Ja dla przykładu natłukłabym bez problemu kurduplowi, a w łóżku mało kto ze mną wygra!

jak się kogoś kocha to się go nie tłucze i z pewnością da się do siebie dopasować w łóżku.

pierwsze slysze ze faceci ponizej 170 na sile musza miec wysoka laske XD

Jak laska ma 180 cm, a koleś 169 to sex takiej pary NIGDY nie będzie udany !!! Odwrotnie to co innego :) Nawet jak laska ma 160 cm a facet 2 metry to jest spoko :) Tylko nigdy żeby facet był niższy od laski !! Ja rozumiem jeszcze jak facet ma powyżej 170 cm a laska jest troszkę od niego wyższa - to spoko!! Ale nie żeby koleś 169 cm i prowadzał się z wysoką - to już jest nawet NIE FAIR wobec innych przystojnych wysokich facetów, którzy zasługują na piękne kobiety!!

no na szczescie nie ty jestes od tego, zeby oceniac kto na kogo zasluguje. a takie wyrosnięte babsztyle nie są wcale piękne tylko WIELGACHNE :o

Husky - piszesz że sama wolisz nieco wyższych od siebie... spoko! Rozumiem że masz powyżej 170 cm i chodzi Tobie o facetów nieco wyższych od siebie (175 cm albo powyżej). Bo sorry, ale jeśli masz dla przykładu 165 cm i uważasz, że koleś 169 cm byłby dla Ciebie OK to SORRY!! Nie gadam z bezguściami ośmieszającymi siebie!!

oo kurde chyba przestane się umawiać z facetami poniżej 169, bo zostanę ośmieszającym się bezguściem :D kurde bylebym nie zapomniała metrówki na randkę, żeby faceta zmierzyć :D

ja mam 164 dokladnie, a facet mógłby mi być równy, a co tam :D wole takiego niż dwumetrowego co jak z nim gadam to sie czuje jak male dziecko heh.

hahahaha no przestańcie!! Przecież widać od razu jak koleś jest kurduplem i nie ma 170 cm!! Na szczęście sporo jest dziewczyn, które mają dobrze poukładane w głowie i mogą mieć tylko wysokich normalnych męskich facetów!! A pokrak poniżej 170 cm jest na szczęście coraz mniej, więc to jest pocieszające. Ale jak już trafi się taki bubel genetyczny to niech zostanie sam i niech niedajboże nie przenosi swoich genów dalej!! :(

Husky, po tej ostatniej wypowiedzi powiem Ci że jesteś wredną kurwą i cipą!! Laska co ma tak zjebane i spaczone myślenie jak TY w ogóle nie powinna istnieć!! Życzę Ci w takim razie bardzo źle, nienawidzę Cię i proszę nie odzywaj się więcej w tym wątku!! 😠

zdajesz sobie sprawę dziewczyno, że mało jest kobiet takiego wzrostu jak Ty? więc powinnaś się zastanowić kto jest bublem genetycznym :)