Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nella215

spóżniająca się miesiączka

Polecane posty

Gość nella215

Witam mam taki problem. Ze swoim chłopakiem kochałam sie 30.04.Powinnam dostać ostatnią miesiączke 10.05.2010. Fakt pojawiła się ale dopiero 3 tyg później czyli 02.06 i trwała tylko 2 dni. Nawet nie wiem czy można to nazwać okresem bo był dość skąpy. Robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie,więc poszłam do lekarza i dostałam skierowanie na test ciążowy z krwi czyli na HCG wolną podjednostkę beta która wykrywa wczesną ciąże,oraz na usg. Wynik badania był

Gość nella215
coś mi ucieło w tamtym poście wynik był

Gość nella215
poniżej 2,00 ng/ml o ile dobrze kojarze że taki znak < to jest znak mniejszości.

Gość nella215
właśnie zauważyłam jak przejrzałam prawie cały internet w poszukiwaniu norm jakie są, tylko dziwi mnie że tak długo spóźniał mi się okres a lekarka nie umiała mi powiedzieć co mogło to spowodować. Zastanawiam sie czy nie iść i nie zrobić jeszcze raz tego tesu z krwi i zobaczyć jaki teraz wyjdzie.

beta wykrywa ciążę już 10dni po stosunku, więc w Twoim wypadku nie ma mowy, żeby po miesiącu beta była ujemna. Na tym etapie beta powinna wynosić około 30 000 radzilabym zamiast ginekologa poradzic się psychologa, bo masz obsesję- niee piszę tego złośliwie