Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

meszek

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn ze sporym owłosieniem na ciele. Ja jestem blondynką i mam dużo wlosów dosłownie na całym ciele. W zeszle wakacje zaobserwowowalm wzrost tzn przybylo ich. Moze to skutek krokotrwalego stosowania tabl anty ale lekarze twierdza ze nie robilam badania hormonow i niby wyszlo ok ale... Czy ktoras z was tak miala ze nagle prezybylo jej owlosienia co prawda sa to jasne wloski ale w duzej ilosci, jesli tak to niech sie odezwie powie co jeszcze oprocz hormonow mozna zbadac itp. A wiem ze jest tu sporo dziewczyn z takim problemem nadmiernego owłosienia.

Gość dscdscds
od tabletek, ja tez taj mam.

Gość mżonka dżonka
tia durne baby łyse będziecie i się z was naśmiewać będą :P

Lekarz ktory mi je przepisal stwierdzil ze to na pewno nie po nich, pytalam tez innego i powiedzial ze nie ma takiej opcji ale dziwne ze akurat wtedy sie to zaczelo... ale w sumie bralam je tylko chyba pol roku. Dermatolog powiedzial ze nie ma czegos takiego jak nadwrazliwosc mieszkow wlosowych i ze to hormony na bank nawet pomimo ze sa w normie wahniecie ich o 10% moze miec takie skutki. Sorry nie bede sie cala depilowac to chore!!! narazie poprzestaje na bikini nogach posladkach pachach i pjedyncze dluzsze na piersiach.