Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aacdb

jaki samochód dostawczy?

Polecane posty

Gość aacdb

Chcę kupić samochód dostawczy do wożenia warzyw na giełdę... Jakie modele proponujecie? oczywiście za w miarę rozsądną cenę...

Gość aacdb
ok, ale jaki model?

Gość aacdb
jeszcze jakieś propozycje??

Gość gronik
Trochę z innej beczki, ale może lepiej postawić na wypożyczalnię? Bardzo ciekawa wypożyczalnia znajduje się pod tym adresem http://www.kangoor.pl Co ważne - oddziały działalności mieszczą się praktycznie w całej Polsce. Wszelkie szczegóły są naturalnie na stronie

Gość Grzesiek Kalewski
Na pewno samochód musi być odpowiednio przygotowany pod wykonywane przez Ciebie zlecenia. Nam nadwozia na zamówienie przygotowywała firma Lamar. W wersji kompletnej wyposażyli nam flotę w kabinę sypialną z ogrzewaniem postojowym. A że wysyłamy dostawców po całej Europie to na prawdę często jest ta opcja przez nich wykorzystywana. Sprawdź ich ofertę albo zadzwoń i dopytaj :)

Gość gość
Dokładnie, auto musi być dopasowane do tego co będzie robić. Dlatego mi bardzo odpowiadało ze jak kupowałem peugeota boxera to miałem opcję wyboru z kilku wariantów, a do tego można było go taniej okleić w kolory firmy

Gość Adam Besztak
Warto zastanowić się nad nowym samochodem, tym bardziej jeżeli ma na nas zarabiać. Ja chcę się do nich wybrać https://onroad.iveco.pl/dostepne-od-reki Nowe to jednak nowe, wszystko masz pewne i solidne a w używanym aucie nie wiesz do końca co jest już wyeksploatowane a co nie, a do tego dochodzą remonty, naprawy itp.

Gość Adam Besztak
Warto zastanowić się nad nowym samochodem, tym bardziej jeżeli ma na nas zarabiać. Ja chcę się do nich wybrać https://onroad.iveco.pl/dostepne-od-reki Nowe to jednak nowe, wszystko masz pewne i solidne a w używanym aucie nie wiesz do końca co jest już wyeksploatowane a co nie, a do tego dochodzą remonty, naprawy itp.

Gość gość
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!

Gość gość
Kupując samochód dostawczy trzeba też mieć sprawdzony serwis samochodów dostawczych, w którym sprawdzicie czy wasz pojazd jest w pełni sprawny. Jeżeli mieszkacie w okolicach Piły to skontaktujcie się z www.merc-jaworowscy.pl Można im zaufać.

Gość Kapsyrs

Widzieliscie juz nowego actrosa? Totalnie innowacyjne autko mialem okazje ostatnio w siedlcach sie umowic na male ogledziny. Szef bedzie bral kilka, powiem wam ze jezdzic na nim to sie chce;) w trase jade juz za miesiac bo teraz wypoczywam:)

Gość Natan

Ja wyjeżdżam po weekendzie, ale co do actrosów to się w pełni zgadzam, chciałbym nim jeździć. Firma jest blisko Warszawy, a w Emilianowie przy S8 jest ponoć najlepszy salon mercedesa w Polsce, ogromna ilość osób i firm robi tam zamówienia. Ja miałem małe oględziny i chłop nawet jak wiedział że nie chcę niczego kupić to i tak zajął się mną jak największym inwestorem - wszystko pokazał i wytłumaczył. 5 gwiazdek, nic dodać nic ująć - i salon i auta

Gość acce
10 godzin temu, Gość Natan napisał:

Ja wyjeżdżam po weekendzie, ale co do actrosów to się w pełni zgadzam, chciałbym nim jeździć. Firma jest blisko Warszawy, a w Emilianowie przy S8 jest ponoć najlepszy salon mercedesa w Polsce, ogromna ilość osób i firm robi tam zamówienia. Ja miałem małe oględziny i chłop nawet jak wiedział że nie chcę niczego kupić to i tak zajął się mną jak największym inwestorem - wszystko pokazał i wytłumaczył. 5 gwiazdek, nic dodać nic ująć - i salon i auta

No to szerokiej drogi ;) Ja również serdecznie polecam ten salon, w mercedesie jeżdżę na zachód już od 4 miesięcy i zmiana całkowicie przeobraziła mój komfort pracy - na lepszy rzecz jasna

Gość eryk
Dnia 10.07.2019 o 04:22, Gość Kapsyrs napisał:

Widzieliscie juz nowego actrosa? Totalnie innowacyjne autko mialem okazje ostatnio w siedlcach sie umowic na male ogledziny. Szef bedzie bral kilka, powiem wam ze jezdzic na nim to sie chce;) w trase jade juz za miesiac bo teraz wypoczywam:)

samochód - sztos, salon też, ale żeby wyposażyć firmę w to cacko, muszę jeszcze sporo przychodu natrzepać :)

Gość deal

Salon ma dobrą renomę, dużo klientów co widać gołym okiem. Interesuje mnie kupno co najmniej kilku nowych aut ciężarowych z myślą o transporcie międzynarodowym. Czy ktoś może mi powiedzieć czy ten salon będzie na to gotowy? Może dowiem się czegoś zanim tam pojadę, skierowałem swoje pytania na fora branżowe ale odpowiedzi brak od paru dni. Chciałbym zacząć w pierwszym kwartale 2020 roku, auta potrzebuję wcześniej. Chcę tylko Mercedesa i myślę nad Siedlcami i Emilianowem - tylko te opcje rozpatruję

Gość dunk

Jeśli chodzi o auto, zależy czy chcesz busika czy coś cięższego. Ja mam kilka aut różnych gabarytów, planuję dokupić Actrosa dla większych gabarytów. Polecam w tym przypadku salon Mercedesa w Emilianowie niedaleko Warszawy, w Siedlcach też jest dobry salon. Tam da się wynegocjować dobre warunki

Gość Roman Kalkowski

Zmieniałem ostatnio auto  w sumie długo zastanawiałem się gdzie podjąć zakup balticexplorers.pl atrakcyjna oferta , warunki ratalne dobre.

Gość Franks
Dnia 2.09.2019 o 12:19, Gość dunk napisał:

Jeśli chodzi o auto, zależy czy chcesz busika czy coś cięższego. Ja mam kilka aut różnych gabarytów, planuję dokupić Actrosa dla większych gabarytów. Polecam w tym przypadku salon Mercedesa w Emilianowie niedaleko Warszawy, w Siedlcach też jest dobry salon. Tam da się wynegocjować dobre warunki

Dzięki za polecenie. Też słyszałem wcześniej że to świetny salon. Jestem umówiony na piątek :)

Gość karke

może actrosy w leasing? Zobacz sobie warunki w Siedlcach albo Będzinie w salonach mercedesa.