Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titeppa nop

szkoła podstawowa była dla mnie koszmarem

Polecane posty

Gość titeppa nop

dzieci potrafią być wredne , ja pochodzę z biednej rodziny i z tego powodu byłam wyśmiewana , mam na tym punkcie kompleks niższości , nie jestem pewna siebie

Gość titeppa nop
masz rację , teraz to widzę , ale wtedy nie miałam odwagi

tez zle wspominam podstawowke. trzymalam sie raczej z boku i ze tak powiem odstawalam do innych. zreszta tak zostalo do dzis tyle ze teraz sobie z tym radze a wrecz jest mi z tym dobrze ale w szkole bylo ciezko.

Gość piwko zimne i wódeczka czysta
Dzieci rodziców, których rodzice piją alkohol z nauczycielami maja lepsze oceny. Promocji do następnej klasy nie otrzymują najczęściej chłopcy, niż dziewczęta. Pedagodzy są głupi i nie widzą zaburzeń czy fobii. Tym durniom ktoś dał wykształcenie wyższe i certyfikaty 'uczenia' w szkołach. Kto szkól dobrze nie wspomina to konta na portalu nasza-klasa nie założy. Nauczyciele Polscy to jedna wielka patologia - pijacy i nikotyniści wżywający się na dzieciach! Podstawówka tylko jest obowiązkowa, liceum, szkoła policealna i studia już nie. Kuratorium też jest patologiczne, bo daje lekcje religii czy w-f. Znajomych i tak sobie znajdziesz innych, niż Ci z podstawówki.

Gość hahahaeeeeeeeeeeeeee
"Dzieci rodziców, których rodzice piją alkohol z nauczycielami maja lepsze oceny" hhmm fajnie to ujęłaś :D:D:D:D:classic_cool:

Gość hahahaeeeeeeeeeeeeee
ale co do reszty - święta racja ;) ;)

Zauważ, że to szkolne małe ścierwo, które Ci dokuczało z reguły lepiej kończy zawsze, bo mają start lepszy (butne karakany, synowie żołnierzy, dzieci tatusiów, którzy pracują na produkcji czy zarobili się w USA nosząc płyty gipsowe na czarno za przysłowiowy "psi ch00y" i nie legalnie to jakie mają ich być dzieci? porządne? ich mamuśki dawały zada w tym czasie, gdy ojciec arbajtował po 12 h i krył się przez policją amerykańską. Dzieci mają IQ dziedziczne po rodzicach i dobierają się wzrostem, inteligencją czy pozycją społeczną. Wiedz, że oni są pośmiewiskiem większym w oczach innych teraz, niż Ty byłaś w oczach ich. A możesz się na nich odegrać porządnie na portalu nasza-klasa i zrobić im rewanż jakiego by się w życiu nie spodziewali! Zemstę ogranicza tylko Twoja wyobraźnia - technologię internetową masz w paluszku i to zapewne bardziej, niż "dawani Twoi kaci".

albo ojciec kupi piłki na w-f, gdy syn spaślak i pijak,a ocenę będzie miał lepszą, nit ten z klasy sportowej nawet "selektywnie wybrany przez w-f''istów . . .

Gość titeppa nop
cóż , nawet ksiądz brał na kolana dziecko lekarki i nauczycielki

Gość x wsk
ale zauważyłam że teraz w dorosłym życiu też nie brakuje dupolizów , w pracy nikt nie wstawi się za kolegą bo boi się o swoja skórę , cieszy się jak innych opieprzają