Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaaa23

mam taki plan...

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaaa23

jestem uważana za bardzo ładną dziewczynę nawet obcy faceci często mnie komplementują. jak dotąd wpajano mi ,że trzeba liczyć tylko na siebie itd. mam zamiar skończyć moje studia choć są cięzkie , ale postanowiłam ,że zaczynam szukać sobie bogatego męża. serio. może gdzieś za granicą go znajdę bo dużo podrózuje.. może być brzydki byle był bogaty. no i nie skąpy ;) żeby mnie było przy nim stać na wszystko.. jak dotąd nie polowałam na bogatego faceta choć żaden z moich biedny nie był. ale gdyby zaczęła szukać i obracać się wtakim towarzystwie..nawet mój ojciec ma znajomego ,który jest bogaty i podobno mu się podobam.szkoda ,że tego nie wykorzystałam.. a ,że będzie brzydki to jakoś przeżyję najwyżej będę go zdradzać ;) wiem ,że to może perfidne, ale może uda mi się zrealizować mój plan ;) nawet pasztety znajdyują sobie bogatych mężów to dlaczego ja ładna mam nie znaleść?

Gość bo jestes glupia
:D

Gość zapracowana 25
hehehe ..dobre :) ja jestem juz za stara na takie numery ... bierz bogatego i zyj w luksusie

Gość do holyludu
jedz, tam se jakiegos bogatego gwiazdora przytuptaj skoros taka olsniewajaco piekna, moze nie zauwazy ze pod czaszka pusto, az dudni

Gość do holyludu
tylko nie wracjaj juz tu

Gość parofrazowa głowa
może ładna, ale głupia p*zda jesteś ... to tak moim zdaniem. Wspąłczuje nie tyle facetowi, którego weźmiesz, ale tobie samej. Zawsze mówiłam, że ludzie z wykształceniem wyższym nie zawsze mają choćby gówno w głowie, ale często pusty bęben zamiast tkanki mózgowej. Powodzenia.

Gość kingaaaaaaaaa23
chciałabym bardzo żyć w luksusie.. jeździć do super hoteli.. nie oszczędzać na ciuchach. tylko wiem kurcze b ędzie cięzko znaleść kogoś bardzo bogatego. ale co tam może mi się uda ;) niektórym laskom się udaje .. już wielu się we mnie zakochiwało to może taki bogaty się we mnie zakocha jak go zbajeruje . podobno np niemcy chętnie żenią się z polkami..

Gość kingaaaaaaaaa23
i czemu jestem głupia? wiele kobiet w ten sposób ,,dorobiło sie" majątków ;)

Wiesz, ja uważam, że ci się uda:) Nawet nie życzę ci powodzenia, bo wiem, że zrealizujesz swój plan😘 Kurwy takie jak ty zawsze potrafią doskonale ułożyć sobie życie

Gość kropka nad ziet
No coz, mozemy wyzywac ja od kurew, ale tak bylo, jest i bedzie, ze uroda lubi laczyc sie z pieniedzmi :P