Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyposażony1985

Do dziewczyn z Wrocławia :D

Polecane posty

Gość wyposażony1985

Do dziewczyn z Wrocławia :D Witam wszystkich. Od jakiegoś już czasu mieszkam razem z dziewczyną w tym pięknym mieście. Tylko, że do pełni szczęsna brakuje mi jeszcze czegoś od zawsze lubiłem się chwalić moim sprzętem, tym bardziej, że mam czym. Mam kilka fanek, ale szukam czegoś innego. Szukam dziewczyny, która z przyjemnością by popatrzyła jak sobie robie dobrze. Takie która by była kreatywna i wykazała zainteresowanie. Mogę się pokazywać przez Internet lub wysłać jakiegoś MMSa, z przyjemnością spotkał bym też się na żywo w jakiejś przebieralni :D, na parkingu w aucie co wy na to? A może macie lepsze pomysły Muszę się pochwalić, że ostatnio wraz z dziewczyną zaprosiliśmy masażystkę (masaż relaksacyjny) do domu. Najpierw wymasowała ją, później przyszła kolej na mnie. Dziewczyna w kuchni za ścianą gotowała obiad Masażystka tak mnie nakreciła, że pod ręcznikiem nieźle urosło. Nie wytrzymałem i zaczęłem sobie robić, masażyska się zarumieniła i spojrzała na drzwi szepnęłem „proszęzrozumiala o co chodzi w momencie w którym miałem kończyć powiedziała, że ona skończyła już masaż. Wychodzą uśmiechnęła się i powiedziała do następnego miłego

Gość agusia19b
poszedl zboczuchu!

Gość Wroclawiak
Hej! A te swoje fanki to masz tutaj u nas w miescie na miejscu, czy tylko internetowe? Moze bys sie jedna podzielil, takze szukam dziewczyny, ktora chcialaby popatrzec ;) A tez jest na co ;)

Gość wyposażony1985
wieczorem dodam zdjęcia to niedowiarki zmienią zdanie... a fanki są z Wrocka, i sie nie podziele :p hihi... kiedyś jedna mnie zaskoczyla bo na niby "zakupy" przyszła z koleżanka... było świetnie... :D jestem Zbokiem ale z pełna kulturą bo na siłe nikogo nie namawiam...

Gość wyposażony
...no nie wieze ze nie ma chetnych dziewczyn z Wroclawia...

Gość 2727nikita2727
szkoda ze nie jestes z Krakowa, od dawna szukam takiego zboka, sama tez jejstem lekko zboczona, masturbowałam sie kiedyś w aucie na parkingu... moze przyjedziesz do Krakowa

Gość wyposażony
Daj maila nikita, może zrobię sobie wycieczkę do Krakowa ;) ?