Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bantoff

Jasna karnacja a ładna opalenizna ?

Polecane posty

Gość gość
Hej,tak się składa ze ja też używałam tego suplementu My beauty system Sun Complex i jestem bardzo zadowolona,nie jest drogi a bardzo skuteczny wiec warto:)

Gość gość
A ja tez znam i przyjmuje odpowiedni suplement My Sun Complex. W ich składzie jest duża dawka betakarotenu, duza dawka karotenoidów, z dużą dawką astaksantyny, z dużą dawką wiesiołka który działa przeciw alergicznie, duza dawka karotenoidów które gwarantują piękny koloryt skóry.Naprawde szczerze polecam.

ja mam bardzo jasną karnację, zrezygnowałam ze słońca, bo własnie zawsze się spiekłam- mimo filtrów, więc teraz używam samoopalaczy, ostatnio pianki magic bronze od bielendy, jest do jesnej karnacji

Gość gość
Srakkkot, jesteś żałosną spamówą od bielendy i golden szajsu!!! WON z reklamami tego GÓÓÓÓWNA!!! :o :o :o

Gość gość
Efekt naturalnej opalenizny można uzyskać stosując ziemię egipską bikor. Nadaje się do każdego typu karnacji.

bikora trzeba umieć dobrze użyć bo można sobie zrobić krzywdę, miałam ta piankę z bielendy kiedyś to jest fajna bo daje delikatny efekt a nie wygląda sie jak pomarańcza, kiedys używałam róznież kremu sopot, ale tez w sumie tak średnio u mnie to wyglądało