Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tauchtmies

Z czym mogę zjeść kaszę jęczmięnną, jak nie z sosem ?

Polecane posty

Gość tauchtmies

...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zlodziejasz domowy
mozesz uzyc do golabkow, albo ugotowac i zjesc bez sosu, dodajac do kaszy troche oliwy (ew. masla) i szczypiorku np. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość k jak Kasia
JA jadam ze skwareczkami z boczku ,zapijam maslanką.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z gotowanymi warzywmi
kotletem (mielony, z soczewicy, pierś kurczaka) albo po prostu zestawem surówek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość levelka6
z tuńczykiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maxela
polecam sosik, który bardzo lubię - jest zaskakująco dobry 4duże cebule 4ząbki czosnku 2łyżki oleju z pestek winogron 2 szklanki bulionu warzywnego ( z kostki). 1 łyżka mąki kukurydzianej pieprz, sól, curry, chili Cebulę pokroić w kostkę, wrzucić na rozgrzany olej, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Zeszklić ciągle mieszając. Zalać bulionem z kostki warzywnej. Dusić do miękkości ok. 20 min. Przyprawić. Zagęścić mąką kukurydzianą rozmieszaną z niedużą ilością wody. Zagotować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×