Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaPannaaa

Jak depilujecie okolice intymne?

Polecane posty

Gość kup pan cegłę
Ja uzywam kremu bielendy. Po 20 minutach (wiem, długo) ale do gładkości zeżarł. Tylko powiedzcie, może jest jakiś, co też osłabia cebulki?? Laser nie wchodzi w grę, lekarz zakazał. Depilator i wosk odpadają, nawet na nogach nie byłam w stanie użyć, tak wyłam z bólu. A od maszynki krostki i wrastające włoski :O Mam nadzieję, że za jakiś czas będzie modne super owłosienie w tych okolicach, bo już nie mam siły do tych kremów :O

Ja trafiłam akurat na przecenę i zaoszczędziłam 60zł. Ale tak normalnie to ok 300zł kosztuje. Teraz muszę się przełamać żeby paszki wygolić, bo muszę codziennie maszynką a jest to strasznie męczące. Poczytaj sobie o nim w internecie: braun 5570

Mogę wam polecić specjalne nozyki do golenia okolic bikini,firma isana do kupienia w sieci Rosmann.Nie zostawiają podrażnień,krostek!I jak dla mnie tylko te!Pakowane po 3 szt.w kolerze różowym,takie bardzo małe.rewelka:)

Gość kup pan cegłę
CzekoladowaCzekolada tak, właśnie do okolic intymnych i czasem do pach. Mają dwa rodzaje, zwykły do nóg i do miejsc delikatnych. Sama byłam zaszokowana, że tak te włoski rozpuszcza, bo żadnej innej firmie nie udało się wyprodukować niczego tak silnego jak to. A do tego nie jest jakaś strasznie droga.

Gość a1s2d3f4g5
Ja mam dobry sposób. Kto chce się pozbyć krostek, zaczerwień i włosków niech chociaż spróbuje. Okolice bikini najpierw depiluje maszynką (ok 4 goleń na 1,5 tygodnia) . Jak włoskie po odrośnięciu są już wystarczająco grube to czas na depilator. Gwarantuje 3 tygodnie spokoju z owłosieniem. Potem znów ze 3,4 razy maszynką i znów depilator. Okolice "bardziej intymne" to już maszynką. Nie wyobrażam sobie nakładać tam kremów czy depilować.

Gość kup pan cegłę
No ja kupiłam w rossmanie albo w naturze... :)

Gość kup pan cegłę
A właśnie i zaryzykowałam bez próby uczuleniowej ;) A mam łatwo uczulającą się skórę. Nic mi nie było. Także jestem zachwycona.