Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z PO jestem głupi

czy dopuszcza sie żeby kobieta zrobiła odchody w podpaske?

Polecane posty

moja koleżanka z grupy dzisiaj tak cuhcneła strasznie, potem powiedziała że nie idzie dziś na wf bo ma okres , no i pomyslalam że to nie okres a kupa chyba

Gość tak mysle
po prostu sie nie myla.......od wczoraj i tyle.......mocz tez potrafi capic wymieszany jeszcze z krwia......fujj...... ale jestes pewna ze to kupa??

Gość tak mysle
moze jeszcze rak nie umyla gdy skonczyla kupe robic.....taki upal a smrod wydaje sie intesywniejszy....

normalnie się uśmiałam szczególnie jak przeczytaą czy jestes pewna że to kupa :)

Gość j34u85325r
hahaha ja kiedys zrobiłam, tzn. byłam na całodniowej wycieczce, miałam na sobie podpaskę ale to byl ostatni dzień cyklu więc była prawie nieużyta, nagle po macdonaldzie jak mnie przycisnęło!! a jechalismy autokarem uratowała mnie podpaska

Gość tak mysle
przeciez kupa nie wejdzie w w podpaske:-).......chyba ze jest rzadka ale chyba tez nie:-) j34u85325r.....musialo pieknie dawac w autokarze:D

Gość j34u85325r
no nie wiem , grunt że tapicerkA i spodnie nie były brudne! poza tym miałam wtedy tylko 14 lat...

Gość jkljxkld
pamięm, jak na studiach koleżanka z roku miała okres i niemiłosiernie capiła. Smród, który było czuć na kilometr, był okropny! Jakaś mieszanka ryby,moczu i Bóg wie czego jeszcze. Podejrzewam, że się przez cały czas trwania okresu się nie podmywała, a podpaskę zmieniała raz dziennie. bleeeeee...

Gość NibyNicA jednak
a podobno w czasie okresu sie kupe chce i wzdyma niebywale i można popuścic :(

dzisiaj znowu tak śmierdzaała mam dość :( zawsze sied\i koło mnie... ale teraz jest sesja i nie mogę nic poradzić, to jedna z orłów :( jak jej powiem że śmierdzi to sie obrazi?

Gość Skarbik
opowiedz jej o zapachu świeżego poranku :)