Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

zrobic test ciazowy?

Polecane posty

Gość iloveya

juz mi sie spoznia okres 6 dni...mam zaparcia, ostatnio zemdlalam, jestem przemczona... wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia kilka razy jednak omijalismy te dni niby plodne...Mialam tez ostatnio bardzo duzo stresu i malo spie bo sesja... Wiec widzicie...niby sa przyczyny zwyczajnego spoznienia okresu ale tez sa powody do zajscia w ciaze..wiec jestem w kropce. Moj facet stwierdzil ze nie mam robic testu mowiac 'bedzie co ma byc' i do tego stwierdzil ze jak bede w ciazy to to bedzie moja wina bo nie umiem liczyc dni plodnych... Nie lubie robic testow bo kiedys mi wyszlo ze jestem a nie bylam i mam uraz...a nie bede miala wsparcia w swoim wlasnym facecie robiac ten test...

Gość I głosuj jeszcze na
Korwina Mikkego, to już w ogóle jako kobieta będziesz tylko rodzić dzieci :/

Gość iloveya
co ma Korwin-Mikke do mojego testu? ;/

Gość amarantha
dni plodne i nieplodne wiaza sie z duzym ryzykiem ... prawdopodobienstwo ciazy jest wiec lepiej zrob test.

Gość amarantha
aha, a co do tego ze kiedys robilas test i wyszlo ci ze jestes w ciazy a nie bylas - mozliwe ze bylas. duza ilosc wczesnych ciaz konczy sie samoistnym poronieniem, i nie musi byc z krwia itp. nie pamietam dokladnie ale chyba okolo 1/3 ciaz konczy sie poronieniem we wczesnych dniach ciazy i wiekszosc kobiet nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, wiec moze bylo tak w Twoim przypadku.

Gość malinka pomidorek
jak sie facet w tobie spuscil to jest ogromne ryzyko ciazy.jak sie nie spuscil to mniejsze ale tez.a czemu sie nie zabezpieczylas?

Gość A nie przepraszam
Kaczyński, nie K-M. Ale plus minus na jedno wychodzi. Dziwisz się, że nie masz wsparcia w facecie, a wybierasz na prezydenta takiego, który utrwala dokładnie takich model rodziny, gdzie rola kobiety ogranicza się do rodzenia dzieci.

Gość iloveya
kiedys sie zabezpieczalismy teraz zrezygnowalismy bo wiadolmo ze tak jest przyjemniej a ze jestesmy juz razem dlugo i wiazemy ze soba wspolne zycie to ryzykujemy...ale teraz widze ze to byl blad bo myslalam ze moj faccet wie skad sie biora dzieci...teraz chodzi wkurzyny jakby nie wiem co...swiat by mu mial sie zawalic...a to predzej mi sie zawali bo on ma skonczone studia, pracuje, dobrze zarabia a ja jestem na 2gim roku dopiero.. do tego co mi wypomina na kogo bede glosowac...uwierz ze wole byc szczesliwa 'kura domowa' niz pracowac jak nienormalna na zlodziei i nic z tego nie miec. Poza tym nie rozumiem skad Twoje stwierdzenie ze tak to bedzie jak oni wygraja

Gość A nie przepraszam
Widać właśnie Twoje szczęście, post wprost nim emanuje :)

Gość iloveya
moj post nie ma nic wspolnego z jakakolwiek polityka. a co jakbys mial/a np.jakis wypadek to bys uznal ze to przez to xze teraz komorowski zastepuje prezxydenta?? bo na to wskazuja twoje wypowiedzi...

Gość A nie przepraszam
To zrób test albo idź na badanie krwi, a nie zadajesz dziwne pytania na forum, jasnowidzów tu nie mamy i nie wiemy, czy jesteś w ciąży; każdy stosunek bez zabezpieczenia może prowadzić do poczęcia i to chyba wiesz jako dwudziestokilkuletnia dziewczyna :/ A faceta jeszcze dodatkowo ochrzań, że najpierw mu się chce stosunków bez gumki czy innych środków, a potem nagle zdziwko, że może zostać ojcem :/