Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa mamusia''

Jaka jest różnica w Pampersach?

Polecane posty

Gość ciekawa mamusia''

Jaka jest różnica między pieluszkami Pampers Active Baby a Pampers Sleep & Play ? Wiecie może?

Gość ciekawa mamusia''
Dlaczego tak sądzisz? Jakich ty pieluch używasz?

różnią się trochę wypełnieniem, te sleep & play są cieńsze od normalnych. Sleep&play są nasączone rumiankiem, a tamte aloesem. Nie mają też rozciąganych boczków jak to jest w active

Gość ciekawa mamusia''
Napisze ktoś jeszcze? Bo obie pieluszki mają ten zielony i naperfumowany pasek wewnątrz. Czy któraś używała tych pieluszek?

Używałam tych i tych, active mają rozciagane boczki a Sleep & Play nie, poza tym wkład rumiankowy i aelosowy. Jedne i 2 bardzo dobre, chociaż ja wole active, wygodniejsze.

Gość ciekawa mamusia''
Bo zmieniłam na większy rozmiar pieluszki dla małej i zakupiłam po promocji te Sleep & Play i nie wiem czy lepiej na dzień używać czy na noc..? Mam nadzieję, że jej ten rumianek nie uczuli... Od urodzenia używała Pampersów.

Gość ciekawa mamusia''
No ja myślałam, że te 3 Midi też są całe białe bez żadnych perfum. Bo 2 Mini są fajne i nieperfumowane. Nie rozumiem po jakiego grzyba produkują same perfumowane :-/ A chcę zostać przy Pampersach i nie zmieniać na żadne inne.

Gość ciekawa mamusia''
Podpaski też są perfumowane i papiery toaletowe np. te z Biedronki. Wszystko teraz perfumują i jak tu takie ciulostwo nosić między nogami. I trochę się boję, że te Sleep & Play będą niedobre, a nie oddam do sklepu.

Gość annika2389
a w jakim kraju jestes

Gość do góry .......hej
spróbuj pampersów premium care sensitive

Gość marzycielka z południa
uzywam pampers active od poczatku sa super i dziecko sie nie odparza próbowałam tez wielu innych i tych biedronkowych i lidlowskich ale u mnie nie spisały sie tak dobrze wiec wróciłam do activów i nie uwazam ze jest to snobizm kazda mama moze miec swoje zdanie swoje wypróbowane asortymenty dla maluchów pozdrawiam

Gość pytająca mamusia
my kupujemy sleep&play i mój łobuziak jest zadowolony :) jeszcze nigdy mu nie przeciekły i nie ma odparzeń czy uczulenia.