Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Miller

Czy chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o... penisie?

Polecane posty

Gość Adam Miller

Kup moją najnowszą książkę pt. "Męska rzecz. Wszystko o penisie". Z recenzji: "Autor zadał sobie trud zebrania najróżniejszych informacji z wielu dziedzin nauki i podał je Czytelnikowi w sposób przystępny, inteligentny i dowcipny dzięki temu niniejsza publikacja należy do tej grupy pasjonujących książek, które zabiera się do łóżka i nie wypuszcza z rąk aż do przeczytania ostatniej strony. Znaleźć w niej można informacje na temat funkcjonowania męskich genitaliów w tradycji, polityce, sztuce i obyczajowości, od czasów starożytnych aż po współczesność. Nie zabrakło też rozdziału o chorobach oraz antykoncepcji." Polecam - w empikach, księgarniach i w księgarniach internetowych. Czytelniczki proszę o opinie na mój adres: amiller@gazeta.pl

Gość można szczerze powiedzieć
że książka chuujowa :classic_cool:

Gość można szczerze powiedzieć
P.S. Spytam administrację portalu O2, czy gazeta.pl nie musi wykupywać reklam i może spamować na forum

Gość ciekawe dlaczego gazeta.pl
?:O Że ktoś tam ma konto?:O Nie rozśmieszja mnie, gdyby chcieli to COŚ promować, powiesiliby sobie na stronie głównej gazeta.pl, która odwiedza dziennie ok. 15-0 razy więcej osób niz to forum:D

Gość ciekawe dlaczego gazeta.pl
15-0 = 150 razy więcej