Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

zaczęłam pić drożdże!!

Polecane posty

zalewam je gorącym posłodzonym mlekiem i nawet to jakoś smakuje, musze pić bo tak mi włosy lecą , ze masakra:(

Gość oooosssaaa
to raczej na cere dobre

Gość nie wiem co do sałatki tuńczyk
na włosy też. szampon pokrzywowy jest ponoć dobry, jest taka całkiem w sumie niedroga kuracja Radical, w aptece, przeciw wypadaniu włosów.

Gość drożdże na włosy?
mi też strasznie lecą:( co więcej, widać że jest ich o wiele , wiele mniej. jestem całamana:(

na wypadające włosy dobra jest natka pietruszki ,zawiera dużo żelaza wypadanie włosów może mieć różne przyczyny,czasami trzeba zmienoć dietę

nie capi mi, to smakuje identycznie jak płatki kukurydziane z ciepłym mlekim...mam nadzije ze zadziałą, bo obcięłam dziś włosy i mam masakrę...:/ juz nie chodzę w rozpuszczonych bo to strsznie wygląda...

tak mi lekarka powiedział, ntylko zapomniała wspomnieć zeby je zabić wrzątkiem, żeby nie mieć rozstroju żołądka, daję tak 1/4 kostki, zalewam mlekiem gorącym posłodzonym i pije jak ostygnie...nie wiem czy pomaga, przekonam się pewnie za parę tyodni, jeszcze mi kazała we włosy to wcierać, tzn trochę z wodą rozrobić i na dłużej na włosach przed myciem zstawić....

natkę zalecił lekarz pewnej osobie na wypadanie włosów i pomogło.Ja dodaje ją do potraw jako przyprawę o drożdzach nie słyszałam,drożdzy nie spożywa się na surowo