Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula/lola

prześcieradło w filamch

Polecane posty

Gość lula/lola

Czy zdarzyło Wam sie kiedyś, wstając z łożka okryc sie prześcieradłem tak jak czynią to w amerykańskich filmach? Zastanawiam się czy jest ktoś kto tak robi, bo w hollywoodzkich produkcjach jest to nagminne. Raz spróbowałam, było niewygodnie ciągnąć za sobą taki kawał pościeli, poza tym chłopak spojrzał na mnie co najmniej dziwnie. widocznie mało filmów oglądał...

Gość nie bo mam przescieradło
na gumkę :-D A serio - oni często mają zamiast kołdry jakiś taki koc czy narzutę i pod tym prześcieradło - to łatwo to ściągnąć i się owinąć.

Gość nie zdarzyło mi się
zwykle wciskam brzeg prześcieradło w szczelinę łóżka (aby się nie przesuwało w nocy) i musiałabym je najpierw stamtąd wyjąć, co na pewno pozbawiłoby ruch gracji. Może jak będę miała wielkie łóżko na środku pokoju to będę tak robić :)

Gość nie bo mam przescieradło
no właśnie - bo to chodzi o to prześcieradło, którym się przykrywają, a nie to pod spodem. :-)

Gość nie zdarzyło mi się
czasem mi się tylko zdarza, że coś popuszczę w nocy i wtedy prześcieradło mi się do pupy przyczepia, i jak wstaję, to ciągnie się za mną :) ale to tylko czasem :)

Gość pierol wszystko
Tak, jesli śpię pod prześcieradłem, albo je rozkopię.

Gość za granica czesto
pod koldra jest jeszcze przescieradlo, wiec latwo sie tym owinac jak sie wstaje :)