Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkarewelka8

Pomóżcie, nie jestem pewna...

Polecane posty

Gość ewelkarewelka8

Zapomniałam wczoraj wziąć pigułki antykoncepcyjnej :(... Biorę zawsze o godzinie 20, około północy był stosunek... Czy jest możliwa ciąża? Czy tamta poprzednia jaszcze działała??? Wzięłam dopiero teraz, więc spóźnienie powyżej 12h... Pomóżcie, nie ma na ulotce info ile działa jedna tabletka (harmonet)

Gość ewelkarewelka8
halo???

Gość 12345654321
jakie tabletki ?? ktora tabletka z blistra ?/ ehhh a ulotki to nie masz??

Przecież masz instrukcje co do pominięcia tabletki i spóźnienia ponad 12h na ulotce... Zależy który to tydzień przyjmowania, ale teraz powinniście stosować dodatkowo inne metody antykoncepcji. Nie sądzę, żeby coś się wydarzyło. Pozdrawiam

Gość 12345654321
tez mialam kiedys taka sytuacje zabiegana zaganiania zajeta obowiazkami do 3 w nocy bylam pewne ze zwielam nastepnego dnia okazalo sie ze nie a stosunke byl w ulotcre pisalo ze ciaza mozliwa ale w ciazy nie bylam

Gość ewelkarewelka8
Tabletki harmonet, to miała być 7 pigułka...

Gość ewelkarewelka8
Tylko, że na ulotce pisze o tym jak się zabezpieczać po pominięciu tabletki i co dalej robić, a mnie interesuje czy jest możliwa ciąża??? Czy tabletka działa 24 h czy dłużej???

Gość 12345654321
ewelkarewelka8 musisz na ulotce poczytac ja biore cyprest i tam pisalo ze jezeli byl stosunek a kobieta nie wziela tabletki w pierwszym tygodniu blistra to ciaza jest mozliwa i nalezy skonsultowac sie z lekarzarzem i przez kolejne 7 dni stosowac dodatkowe zabezpieczenie

Gość chcesz sie ustawic
JESTES W CIĄŻY TO PEWNE

Gość 12345654321
chcesz sie ustawic nie pikol glupot ja bylam w takiej sytacji i w ciazy nie bylam zamilcz jak nie masz nic madrego do powiedznia

Gość ewelkarewelka8
Czyli jak spóźniłam się 15 godzin to jest możliwa ciążą? :/ To chyba te pigułki do 72 h po stosunku muszę skombinować...

Gość 12345654321
OstrzeMrozu a z mojej ulotki wynika ze tak ze ciaza mozliwa :P:P

Gość ewelkarewelka8
Levviatan To wiem, ze nie ma 100% ochrony, tylko zastanawiam się jak to działa, wiem że muszę się teraz dodatkowo zabezpieczać (ze stresu to chyba zrezygnuje z sexu :(), ale co z tym co już było??? Teoretycznie ochrona powinna jeszcze być...

Gość ewelkarewelka8
Kurcze, ale ja jestem świadoma, nie mam 18 lat, mam stałego partnera, nie ukrywam natomiast, że ciąża pokrzyżowała by mi moje, nasze plany... Ehh...