Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EnjoyTheSilence

jak PODKLEIĆ AMSTAFFOWI USZKA??

Polecane posty

witam mam pytanie jak podkleic amstaffkowi uszka? Ma je juz przyciete ale nie stercza, jak to zrobic i w ogole? osoby, ktore maja zamiar napisac, ze ciecie uszu jest straszne okropne ito po co my to robimy itp niech nie pisza wcale, wielce pseudo obroncom dziekuje za zbedna wypowiedz

Gość ijk
na takim forum zadajesz takie pytania?? tak trudno znalezc forum kynologiczne??

Gość ijk
to sie naucz - umiesz korzystac z przegladarki?? funkcjonalny analfabetyzm i kompletne skretynienie

ludzie czemu jestescie tacy pojebani? kto was prosi o pisanie jesli nie macie nic do powiedzenia i robicie syf na forach? banda syfiarzy;/

Gość ijk
a juz wiem pewnie nie wiesz co to jest forum kynologiczne bo tylko znasz kafeterie?

hehehe pewnie ty nie wiesz i chyba ty znasz tylko kafeteria, bo widze ze ktos napisze to ty juz odpisujesz pomimo ze ne masz nic do powiedzenia, siedzisz na kafateri bo tylko to znasz i szukasz zaczepek... sreeednim jestes czlowiekiem a nawet rzec mozna -debil

Gość ijk
a poza tym juz dawno jest zakaz w Polsce przycinania uszu i ogonow psom twoje wypowiedzi swiadcza o twoim poziomie - szkoda czasu na takie dno jak ty

LOL :D czy autorce przypadkiem nie ocieli trochę móżdżku ? i jej teraz opada? bo mam takie wrażenie, że jakaś niekompletna jest :D

bo ja zła kobieta jestem... a wy uwazajcie jak rano wstaniecie i bedziecie miec przyciete uszy... znajde was i tez przytne a potem podkleje wam zeby ladnie rosly;-) martwie sie o swoich podopiecznych;-)

Gość Altec Lansing
Wejdz sobie na forum amstafów i tam albo poszukaj podobnego tematu, a jest ich sporo, albo załóż swój z pytaniem jak to zrobić. http://forum.amstaff.info.pl/

Gość Altec Lansing
Nie jestem za tym, zeby psiakowi kopiowac uszka, ale skoro juz to zrobilas, to niech to teraz ladnie wyglada :P

Gość ato po co niby psu podcinac
uszy nie kumam. Lepisj bedzie slyszec czy co ?

Zazwyczaj jest to zwykła fanaberia właścicieli psów. Czasem zdarza się, że pies musi mieć obcięte uszka ze względów zdrowotnych, ale najczęściej jest to po prostu "kaprys" właściciela, bo pies wygląda ładniej kiedy uszy stoją, a nie są klapnięte.