Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowiczka ;)

Prosta fryzurka na wesele - jaka?

Polecane posty

Gość imprezowiczka ;)

Dziewczyny macie jakieś propozycje prostych i szybkich fryzur z długich włosów na wesele? Zależy mi na tym bo jutro jedziemy na wesele dość daleko, idę zrobić sobie makijaż na 9h, ale chciałabym też jakąś fryzurkę, tylko tak na szybko :) bo obawiam się, że nie zdążę na ślub jeżeli spędzę tam 3h tak jak to Pani mi powiedział ...

Gość nie chce mi sie pisac wiec
3h?? nawet slubny tyle nie zajmuje. idz do salonu gdzie maja jedna klientke na godzine a nie 3-4 na raz i wtedy zrobia ci szybciej.

Co to za fryzjer? Moja ślubna nawet 1.5 h nie trwała:D teraz się czesałam na sesję też trochę ponad godzinę. Tyle to trwa jak fryzjer się 5 klientkami zajmuje jednocześnie.

Gość imprezowiczka ;)
I już oburzenie i niepotrzebne komentarze :) Napisałam przecież, że idę na makijaż i chciałam wybrać jakąś prostą fryzurkę, żeby jak najszybciej ją zrobić. To było w jednym salonie, 3 godz. miały być na makijaż i uczesanie. I ja mam długie i gęsto włosy, także to nie takie proste. Nie szukałam już żadnych fryzur, fryzjerka sama mi świetnie doradziła i fryzurka była śliczna, a makijaż rewelacyjny po prostu ;) Byłam zachwycona. A spędziłam tam 2 godzinki jednak. W tym salonie są tylko 2 fryzjerki, a klientek miały dużo, ale uwijały się jak mróweczki. Nikt długo nie czekał i każda Pani wychodziła zadowolona. Sprawdziłam ten salon przy okazji na mój ślub i jestem tam już umówiona :) Szczególnie makijaż mnie zachwycił, był piękny. Idealnie pasował do mojego typu urody, był delikatny i nieprzesadzony, a zarazem efektowny.