Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa dylemaatkaka

Zbyt piekne zeby bylo prawdziwe.Uczuciowy dylemat.

Polecane posty

Poznalam przez neta super faceta.Dla mnie ideal( choc idealow nie ma).Wyglad, charakter, osobowosc podejscie do zycia.Ma w s obie to czego szukam u faceta.Spotykamy sie od tyg.A znamy sie ok.3 tyg.Boje sie.To jest zbyt piekne zeby byo prawdziwe.Ja taka zawykla dzewczyna.Mimo ze mieszka odemnie 50 km to w ciagu tyg. spotkalismy sie juz 5 razy.Pisze ze mysli ze teskni.A wczoraj zaprosilam go wieczorem do domu.Przyjechal do mnie dopiero ok.23 a pojechal ok.3.30.Siedzielismy rozmawialismy sobie o wszystkim o zyciu o milosci.Ja 1 go pocalwalam w usta.Jak powiedzial byl bardzo mile zaskoczony buziakiem.Bo zasze witamy sie i dawalismy sobie w policzek.Wychodzac sam mnie pocalowal.Zyczyl kolorowych snow.Poprosilam go ze jak dojedzie do domu ma dac znac.I zadzwonil ze dojechal i jest juz w domu.Mam motylki w brzuchu.Ja mam 26 lat a czuje sie jak jakas malolata. Z 1 storny bardzo sie ciesze ze go poznalam a 2 boje sie bo wiem ze takiego 2 faceta nie ma.

Gość boredom
Nie martw się na zapas tylko ciesz się tym, co jest teraz - będzie dobrze, zobaczysz:)

Gość A on ile ma lat?

Jest odemnie o 6 lat starszy. A mam sie martwic tym ze od wczorajszego telefonu do teraz nie odezwal sie do mnie? Jesli nam nie wyjdzie to wiem ze 2 takiego faceta nie spotkam. Mam ochote zrwac znajomosc juz teraz im szybciej tym lepiej dla mnie.A jak sie z czasem zangazuje a nam nie wyjdzie tego sie najbardziej boje.

Gość magdalenka:)
carpe diem :) nie przejmuj się na siłę

Wczoraj byla rozmoiwa o milosci o zwizkach.O tym czego szukam u 2 osoby.Powiedzialam mu ze mi asie podoba i na takiego faceta jak on czekalam.Co ma byc to bedzie.

Gość hjiuhi
Nie nękaj go zbytnio bo się może chłopak przestraszyć że za dużo od niego chcesz i ucieknie:)

Ja go nie nekam.Sam zaczal rozmowe o uczuciach to mu powiedzialam.

Gość wu igrek pe trzycha
doslownie tego samego obawiam sie zawsze poznając kobiety.. kiedy mi sie spodoba i sie zaurocze to sie boje, ze ona mnie predzej czy pozniej zostawi i bede cierpiec nie inaczej jest obecnie.. poznalem kogos i tez sie cholernie boje ze mnie zostawi jak zabawke po jakims czasie

Gość zrob mu loda
a uprawialiście juz sex? bo jeśli nie to patrz na nick :)

Gość ktoś356
Piszesz, że przez neta, przez gg, czy jakiś portal, a może czat?

Gość ktoś356
Pytam bo jestem ciekawa jak przez neta poznać super faceta

My [oznalismy sie przez czata.Rozmawialismy ze soa bardzoczesto.Potem dalam mu numer telefonu.I po 2 tyg. 1 spotkanie, na 2 dzien d mnie przyjechal.Jutro albo w niedfziele jedziemy na wycieczke.Strasznie sie tego boje. Seksu nie bylo.Jedynie tylko zwykly buziak w usta.

Gość z jakiego woj. jestescie?
wojewodztwa

Jestesmy z wielkopolski.