Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falski

Czy uwas w pracy sa jakieś wytyczne

Polecane posty

ale ja niektórym zazdroszczę:-) ja dziś przy 30st w cieniu byłam w pracy w rajstopach, butach zakrytych. Myslałam że się ugotuję, a klima nawala akurat!

ktoś powiedzial ze stażystki trzeba przywoływać do porządku :D przypomniala mi sie historia mojej siostry ktora przed laty odbywala staż w biurze i jakas stara ksiegowa powiedziala jej ze ma za duzy dekold. Szef opierniczył tego maszkarona i skonczylo sie na tym ze kupila jej na przeprosiny czekoladki :P

Gość oppew[o
u mnie jest dress code ale ja nie stosuję się tak na 100 % bo nikt nie zmusi mnie do rajstop ani nawet pończoch w takim upale- przepocone rajstopy o fuj !!! Ubieram się elegancko, stonowane kolory ale dobieram fasony i materiały tak żeby było modnie i z polotem , mam opalone nogi więc sukieneczka z krótkim rękawkiem z jedwabiu w kolorze pudrowego róży z czarną wstążką w pasie i do tego czarne peep toe na gołe nogi a sukieneczka lekko przed kolanko - strój w sam raz wszystko przewiewne i z klasą

Gość oppew
u mnie jest dress code ale ja się nie stosuję w 100 % - rajstopy w taki upał- a fe!! przepocone rajtki to coś okropnego- ja miałąm na sobie jedwabną sukieneczkę przed kolanko z krótkim rękawkeim w kolorzepudrowego różu z czarną wstążką w pasie i do tego czarne peep toe na gołe nogi ( a mam opalone)- z klasą i bez przesady ale było zwiewnie i miło- można ubrać się zgodnie z dress code ale jednocześnie z polotem i modnie

Gość oppew
no i się wysłało 2 razy - sorry

Gość zgadlam twoje nazwisko?
rozowa sukienka do pracy:O chyba nie na miejscu:O