Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

dlaczego ludzie glosują na komorowskiego?

Polecane posty

przecież jego świński ryj sam mówi jaki z niego skurwysyn, a po drugie po zablokowało ustawe antypowodziową, przygotowaną przez pis. I co teraz? Nikt nie widzi tego? pospólstwo będzie głosować na bronka bo nie ma lepszych kandydatów? Tragedia, tragedia już lepszy by był nawet kurwin mike(aż tak jest tragicznie)

Gość taka sobie ja ...
tak naprawdę walka trwa miedzy Kaczyńskim a Komorowskim choć są inni kandydaci żaden ni wejdzie do 2 tury wyborów. Kaczyńskich mamy już dość dlatego Komorowski

Gość Kaśkaaa W.
Zgadzam się z Tobą.Rzeczywiście tak było PO zablokowała inwestycje przeciwpowodziowe :/ Powódź w 97r nic ich nie nauczyła. A pieniądze z unii są/były na wyciągnięcie ręki (na ten cel). Niemcy wydali grubo ponad 200 mln euro (po powodzi w 97r) na umocnienia wałów,budowę zbiorników retencyjnych itd. Jak PO-wcy mogą spojrzeć w oczy tym biednym ludziom na południu i w innych częściach zalanej Polski? Najgorsze jest to,że takie dramaty zawsze uderzają w biednych ludzi :(

sram na pis z dwojga złego pis lepszy, tylko że to nadal jest zło na sld? Wiadomo więtz nie ide na wybory, nie przyłożę ręki do tego niecnego procederu

Gość Kaśkaaa W.
Nie no iść trzeba :-)

tak, tylko że media nic nie mówią na ten temat, a bronek jeszcze ma czelność na tereny powodziowe przyjeżdżać i wciskać ludziom kit. najgorsza jest ciemnota ludzi, a co do tego linka, to jakoś mi on bardziej pasuje do wyborców po

Gość jestem z PO jestem głupi
ja zagłosuję bo skleiły mi sie jajka :(

Gość ja nie głosuję
na niego :) w pierwszej turze na Napieralskiego- zgodnie z poglądami (nie, nie będzie to głos stracony), a w drugiej niestety- bronek mniejsze zło

Gość Limonka2345
głosuję na Komorowskiego, bo nie chce już książek za moje pieniądze o tym, na jakim płocie siedział Wałęsa ... Nie życzę sobie, aby moją kasę na to wydawano ....

Gość Kaśkaaa W.
Donald-ten to dopiero ma czelność :/ pojawiać się tam, z ludźmi rozmawiać!

czyli potwierdzacie, ciemnota narodu, bronek mniejszym złem, to sie okaże gdy zostanei prezydentem

Gość Limonka2345
Głupie jełopy obiecać i rozdawać każdy potrafi ... Pomyśl idioto jeden z drugim ... aby jednym rozdać trzeba zabrać drugim ... inaczej się nie da!

Gość ja nie głosuję
może i głupota, ale wybór jest żaden. kaczyńskiemu nie ufam za grosz, on i jego ekipa to nie mniejsi złodzieje, ale jeszcze dorabiają do tego ideologię i operują wielkimi słowami.

Gość aledzisupał
Odpowiem Autorowi tematu. Przeciętny człowiek nie rozumie polityki, a co za tym idzie, nie w próbuje przeczytać programu wyborczego danej partii. Ludzie nie mają czasu na to, stąd większość Polaków w swych wyborach kieruje się wyłącznie emocjami. Cały polityczny pr to jest zarządzanie ludzkimi emocjami. Ja nie bedę głosował na Komorowskiego, bo ich program gospodarczy mi totalnie nie odpowiada.

ja bym chciala zeby SLD wygrało ale niestety nie maja szans ....z dwojga zlego czyli kaczynski i komorowski wole druga opcje wiec niech napieralski mi wybaczy ale oddam glos na komorowskiego tylko dlatego zeby ten kutas kaczynski nie wygral....

Gość Kaśkaaa W.
Limonkaaa my tu aktualnie o powodzi rozmawiamy :P I rzeczywiście tak było,że były projekty przeciwpowodziowe ale to były projekty Pisu a PO je zablokowała. A UE pieniądze by dała, nie na takie "pierdoły" daje. Teraz takie czasy są,że kogo nie spytasz to każdy o dotację z Unii się stara. Wszyscy kombinują jak tylko mogą, trzeba tylko wiedzieć jak. ;-)

to pomyśl idiotko jedna z drugą, trzeba dobrze zabierać, żeby dać innym dobrze za ustawe powodziową ci kretyni powinni zawisnąć na palu, za straty poniesione przez ludzi dotkniętych powodzią, może nie ochroniłoby to wszystkich powodzian, to napewno wielu ludzi wy ocaliło swój dobytek tak mnie wkurwia cynizm donka i bronka, że bym z chęcią im wpierdolił i posadził ich obydwu na wózek za te ich "programy wyborcze", które są tak realne jak prognoza pogody na cąły miesiąc

Gość Limonka2345
PIS grzebie się tylko w przeszłości ... i na to wydaje kasę ... aaa i jeszcze motywuje patologię do rozmnażania.... Tak dobrze menele dawno nie mieli ... Jednych nawet obserwuję ... w ostatnich latach mnożą się na potęgę ... wiadomo becikowe ... a potem jeszcze z MOPSu wyciągają ... Mają więcej niż Ci którzy pracują i już czekają o 6 pod sklepem ... :O I tak wygląda ich "opieka państwa" ... :O

Gość Kaśkaaa W.
Pomyślcie ile teraz (!) pieniędzy pochłonie naprawa skutków powodzi !!!!!

Gość Limonka2345
Jak się mieszka na terenach zalewowych, to trzeba się ubezpieczyć! Ale po co? Chcą mieć piękne widoki ... a Wy się składajcie ... :O

jakby nie było, za rządów pisu lepiej się żyło polakom, pensje rosły, pracy było więcej, niestety od czasu kryzysu balon pękł, nie znam do końca się na tych sprawach ale obserwując to wszystko z perspektywy czasu, to lepiej się żyło za pisu

Gość Limonka2345
Dj - upośledzony jesteś? Widać, że nie masz pojęcia o gospodarce, skoro twierdzisz, że ma coś wspólnego z tym PIS ... Tylko PO nas uratowało przed wielkim kredytem na ogromny procent w czasie kryzysu ... A PIS chciał tylko brać i rozdawać menelom ... a kto by oddawał? Ludzie pracy, ich dzieci i wnuki i prawnuki ...

Gość tylko nie kaczor
ja tez bym chciala, zeby Napieralski wygral! ale wybiore mniejsze zlo i zaglosuje na Komorowskiego zeby tylko ten okropny zacofany Kaczor nie wygral! przestańcie z tym blokowaniem ustawy przeciwpowodziowej - sluchacie propagandy pisowskiej a sami nie wiecie jak jest naprawde- na pewno byly podstawy by cofnac te ustawe- pewnie jakies bledy, niedociagniecia itp. Sprawe naglasnia PIS "PO blokuje ustawe" i juz sie lapia polaczki na tanie chwyty !!

Gość Kaśkaaa W.
Wiecie co zauważyłam ? Jak partią rządzącą był Pis to przynajmniej lekarze bali się przyjmować łapówki !! Serio bali się i tyle. Teraz niestety znowu szuflady i kieszenie otwierają :( I żeby nie było- nie jestem zwolenniczką Pisu a w poprzednich wyborach głosowałam (niestety) na PO :( wstyd mi teraz za nich.

ty głupia tępa krowo, okolice nowohuckiej w krakowie to też tereny zalewowe? skończ pierdolić, rzed chwilą coś pisałaś o opiece państwa? nawet argumenty nie przemawiają przez twój tępy łeb, mamy obraz wyborcy po

Gość solidarna
TV zamydliła wszystkim oczy! Kaczyńscy są dobrymi i prawymi ludźmi. Daliście sobie wmówić wszystko co złe! Krytykujecie go i jego Śp. brata a w większości nie macie kompletnie pojęcia o polityce. No cóż... weszło się między wrony- trzeba krakać tak jak one (??!!) głosuję na pana Jarosława.

Gość tylko nie kaczor
dj pozdro ty to bez kitu jakis uposledzony umyslowo jestes. wnioskuje, ze nie jestes w podeszlym wieku... az strach, ze mlodzi ludzie tez sie daja omotac tym ograniczonym bubkom z PIS

DJ a moze w nastepnych wyboram sam startuj i pokaz nam co ty masz do zaoferowania...choc po ty jak sie wypowiadasz to raczej nic