Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doradźcie

Mam pytanie

Polecane posty

Gość Doradźcie

Planuję kupić sobie psa. Mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu w mieście, dlatego chcę jakiegoś małego psa. I nie bardzo się znam jaki by to mógł być. Tylko nie te przereklamowane yorki

Gość tak wiem planujesz kupic
psa dla dzieci, juz zalozylas taki temat wiec nie rob z siebie idiotki :o Kup zabawke a nie psa

owszem ratlerki :) kolezanka ma Suzi :) cudeńko! male skoczne, czasem wredne ale tak smieszne i rozczulające ze szok :P i uwielbia dzieci ja mam spaniela ale najmniejsze to to nie jest :P

Gość Doradźcie
Do tego kogoś wyżej. Nie oceniaj jak kogoś nie znasz. Jestem osobą niepełnosprawną ( ale chodzącą, żeby nie było zaraz problemu że pies nie będzie wychodził na spacery), Potrzebuję przyjaciela, żeby mieć kim się opiekować. Miałam kundelka, kobieta obiecała że będzie mały bo zna oboje rodziców. Czaruś jednak wyrósł na sporego psa ale kochałam go bardzo. Nabawił się parwawirozy i zdechł. Strasznie tęskniłam przez kilka miesięcy ale chyba czas zająć się kimś innym. Dzieci mieć nie mogę.

Gość Doradźcie
No faktycznie słodkie te ratlerki :)i malutkie. Z takim to bym sobie poradziła chyba sama, bez niczyjej pomocy.

ahh to wybacz nietakt z dziecmi :( w takim razie potrzebujesz mądrego psiaka który sie Tobą zaopiekuje - spanielki odpadaja, ratlerki hmm to takie zabaweczkiz e swoim wlasnym rozumkiem. teraz sporo ludzi kupuje sobie psy rasy bigiel i chyba są fajniusie, zreszta jak wszystkie pieski :)

a sąsiadka ma pieska rasy szitsu (napisalam tak jak sie wymawia) rowniez malenstwon i rowniez slodkie i nieglupie ale trzeba o niego duzo dbac mo pa dlugą siersc

ratlerki są całkiem fajne tylko ciężko się z nimi wychodzi na spacer bo wszystkiego się boją i trochę śmiesznie wyglądają na smyczy, ale to miły psiak i dobry do takiego mieszkania

Kinto ___ to chyba zalezy juz od charakterku osobnika ;) Mały ratlerek Suzi którego znam nie boi sie niczego, skacze do wszystkich ktorzy sie mu nie spodobają a jak widzi duzego psa to robi sie grzeczny heheh no i generalnie bardzo pogodny i uroczy psiak :)

Gość Doradźcie
Bigle też fajniutkie... ale jakby takie smutne

a najlepiej bedzie jak przygarniesz jakiegos psiaka ze schroniska. Przejrzyj tą stronkę, zobacz jak one patrzą z nadzieją że ktoś da im dom :( uważam że to najleszy pomysł. Ty dasz mu domek a on odwdzięczy się Tobie wierną przyjaźńią :) W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho

Gość Doradźcie
Ta strona fajna, dzięki. Na pewno kogoś wybiorę