Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malisia_Kunisia

Odparzenia na udach :(

Polecane posty

Gość Malisia_Kunisia

Dzisiaj nałożyłam spódnicę, bo niestety w spodniach nie wytrzymuję z gorąca. No a efekt - odparzenia po wewnętrznej stronie ud plus jakieś bąblelki. Spociły mi się nogi, ocierały się o siebie cały godzinny spacer i mam. Bąbelki są trochę jak ugryzienia komara, ale na pewno zejdą za kilka godzin, czasami takie mam od potu. Ale mam zdartą skórę straszliwie i moje wyjście i tak zostało skrócone bo bolało. Teraz powoli przechodzi jak siedzę okrakiem na krześle... Ale... Co z tym zrobić? Nie chcę rezygnować ze spódnicy! Kupiłam pierwszą w życiu i taki miły chłodek którego nie uświadczam w spodniach!!!

Gość nie wypowiem się bo będziesz
na mnie zła :)

Gość Malisia_Kunisia
Pewnie to, że chude osoby tak nie mają. To że jestem gruba to wiem, ale dopiero zaczęłam brac leki na tarczycę.

Gość nowa gracha
najlepsza mąka ziemniaczana,ściąga,łagodzi,nie podrażnia,daje poslizg,nigdy się nie bryli. używaj jak najcześćiej,miej zawsze przy sobie.pomaga też,gdy stopy przyklejają sie do butów i odparzają

Gość kakakakaa
tez mi sie tak wczoraj zrobilo...

Gość nowa gracha
zsypuje się ,ale zawsze trochę zostanie,dlatego,warto nosić ze sobą,stosuję od lat,też nie jestem chudzielcem :D

Gość nowa gracha
jeśli chcesz mieć ciasto,to może :O

Gość kakakakaa
czemu ciasto?

Gość nowa gracha
myślę,że żartujesz,ale dobra zwykła mąka po prostu zamieni się w lepką ciapę,inaczej-ciasto

Gość kakakakaa
a ziemniaczana nie? a co powiesz na zasypke albo talk?

Gość nowa gracha
zasypki maja tendencję do brylenia,ziemniaczna-nigdy.zasypki bywają różne cenowo i mają różny skład chemiczny,ziemniaczana nie uczula.stosowałam ją dla dzieci od pierwszych dni,na zasypki reagowały uczuleniem,no to chyba tyle,czuję się jak profesor :P

Gość kakakakaa
a czy ona śmierdzi?

Gość nowa gracha
i to już tyle na dzisiaj :P

Gość tutek-srutek
tak, spalonym cialem. Maka ziemniaczana kosztuje naprawde majatek, trudno ja kupic i powachac. Jeeeezu!

Gość hejakkkoko
ja tez tak mialam:) najlepsze jest zakladaj krotkie spodenki pod spodnice albo takie spodenki z jedwiabiu:) POmaga

Gość Malisia_Kunisia
Krótkie spodenki pod spódnicę... To już wolę same spodenki ;) Ale nie mogę znaleźć ładnych. Spódnicę kupiłam nei dlatego że mi się podoba, ale że przewiewna :D Spróbuję mąki na pewno, mam w domu więc nie będe musiała tych 4 złotych wydawać ;) Mam nadzieję ze pomoże

Fajnie, że się pojawił taki temat, mam podobnie, spróbuję mąki :) A jeśli już są odparzenia, to mnie pomaga Sudocrem. Smaruję dość dużo zaraz jak wrócę do domu, co jakieś pół godziny, także na noc. Rano już jest o niebo lepiej!

Gość uayyayayyaya
wlasnie mialam do tym pisac. nie mam odparzen, ale uda mocno sie stykaja, sklejaja, co stosowac

Gość gość
Ech. Zabezpieczac skore przed odpazeniami

Gość gość
Ja mam bardzo nietypowy sposób na gojenie takich odparzeń. Smaruję je śmietaną. Na prawdę pomaga.

Gość Takisobielogin
Do: Malisia_Kunisia Kupo sobie rajstopy na lato. Możesz kupić takie 8 den, bardzo cienkie, lub kabaretki z małymi oczkami. Albo inne na lato. Mam ten sam problem. Nigdy nie chodzę bez rajstop w sukienkach a nosze tylko sukienki, więc i w lato musiałam rozwiązać ten problem.

Gość Perełka

Na Allegro są takie opaski na uda. Kosztują 20 zł, różne rozmiary, wzory, kolory.... spróbujcie dziewczyny  😉 typowe przeciw otarciom, bardzo cieniutkie