Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze co teraz????

Zdradził mnie :(

Polecane posty

Gość boze co teraz????

siedze w domu i wyje od wczoraj. kolezanka o ktora bylam zazdrosna - pocalowali sie. on sie tlumaczy ze troche wypil ze tego nie chcial dla mnie to zdrada ;( razem 2 lata, musze to skonczyc a zdrugiej strony boze tak go kocham ;(

Kopnij w tyłek frajera! Wiesz, że po alkoholu wychodzi prawdziwe oblicze człowieka? Jak się z nią pocałował po pijaku to znaczy, że dupek z niego i już.

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli cie kocha i przeprosi wybacz mu ale niech zapomni o piciu!!!

Gość jnu
skąd wiesz, powiedział Ci?

Gość dorotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps swoja droga co to za kolezanka ktorawykozystala sytuacj ze chlopak wypil z nia juz bym kontakty zerwala

A skąd się dowiedziałaś,powiedział Ci sam? Pocałunek to jeszcze nie jest tak perfidna zdrada,chociaż ciężko jest wybaczyć cokolwiek... Jak kochasz to może powalcz o niego?

Jeżeli bierzesz pod uwagę wybaczenie to nie rób tego od razu tylko wyłącz telefon i na jakiś czas zniknij z jego zycia ...jezeli zatęskni daj mu szanse ale to co najwazniesze NIE WYBACZAJ OD RAZU

Gość hejakkkoko
nie macie slubu!!!!!!!!! dzieci jak raz t zdrobil znowu zrobi!!!... znam to

Gość zdrade mozna
wybaczyc ale ciezko zapomniec..jesli zalezy Ci na nim..nie skreslaj go odrazu..pogadajcie jak cywilizowani ludzie.. czasem pary z wieloletnim stazem wybaczaja konkretna zdrade.. to juz zalezy od Ciebie..teraz czujesz ból..poczekaj niech emocje opadna i zastanów sie nad tym wszystkim

Gość nowa gracha
Justynaaaa,po raz kolejny myślimy tak samo :)

Gość boze co teraz????
tydzien temu w sobote mieli impreze. koniec sesji i swietowali. ta dziewczyna od poczatku bardzo podrywala mojego. sama ma faceta a ciagle za moim latala, wydzwaniala, osobiscie jej nie znalam ale nie podobalo mi sie to i moj facet niejako przeniosl sie do innej grupy zeby nie miec z nia duzego kontaktu. no i miei ta impreze i nie dawalo mi to spokoju. i ciagle go pytalam czy razem sie bawili, na poczatku mowil ze siedzial z kims innym, potem ze siedzial z nia ale nic nie bylo a wczpraj sie przyznal ze ona mu sie cos zalila i w pewnym momencie go pocalowala. ponoc trwalo to pare sekund tylko ale on nie zareagowal!! dla mnie to koniec dziewczyny, rycze, wyje i mam ochote cos rozwalic. telefon wylaczony, nie chce mi sie zyc :(

Nowa gracha ciesze sie ze mamy podobny tok myślenia...jestem na tym forum zeby naprawde szczerze doradzić a nie po to zeby kogoś bardziej zdołować:)) pozdrawiam

Ja też bym nie wybaczyła...jezeli teraz robi tak to później byłoby dużo gorzej...ale z drugiej strony te 2 lata razem ...to boli jak cholera

Gość joi bt
on NIE ZAREAGOWAŁ NA POCAŁUNEK i dlatego już nie chcesz z nim być?

Gość boze co teraz????
nie zareagowal tzn ze nie walnal suki w ryj! czyli oddal pocalunek skoro trwa pare sekund. nienawidze gnoja :( i go kocha, ale to koniec, nie dam rady z tym zyc, ze on ciagle z nia bedzie studiowac, nie zaufam mu. ale jak wytrzymac? kocham go jak cholera :O

Gość nowa gracha
Justynaaaa,ja podobnie :)

Gość daj przede wszystkim
sobie czas...

Gość joi bt
no dobrze, ale co on na to wszystko Tobie powiedział? czemu nie zareagował? powiedział jej coś na to?

Gość pani ogrowa
A jak on sie teraz zachowuje? Tzn jak się zachowuje od momentu wyznania Ci tego? Plus dla neigo, że to powiedział, tzn że mu zależy. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym przerwę w związku, tzn nawet nie musisz tego tak nazywać, po prostu zmniejsz kontakt ze swoim facetem, niech dotrze do niego z kim chce być, czy mu zależy. On powiedział Ci o tym pocałunku, więc gryzło go sumienie, doceniłabym tę szczerość. nie łam się, zawsze wyjdzie dobrze. Jeśli Cię kocha to zobaczysz, że się bardzo postara, jeśli nie-to dowiesz się tego, a niewarto być z osobą, która nie odwzajemnia naszych uczuć. trzymam kciuki za Ciebie

Gość boze co teraz????
powiedzial ze wypil i ze nie chcial tego ze ona go zaskoczyla czy cos akiego tak naprawde mam gdzies tlumaczenia, zrobil to. jak zapomniec? :(:(:(:(jak teraz zyc bez niego? nie dam rady zyc z nim ale go kocham, a jak zyc bez niego?>Boze...

Gość joi bt
a jak wyglądają jego kontakty TERAZ z tą dziewczyną?

przyznał Ci się, ze ona go pocałowała, przyznał ze pocałunek trwał kilka sekund - czyli pewnie wpiła sie w jego zamknięte usta i tyle. Koles zmienił grupe, zebys nie czuła sie zle, spotkali sie na imprezie przypadkowo... wiec? nie zachowuj sie jak rozpieszczona 15 latka. Koles przeprosił, przyznał się, nie ma z nia kontaktu a Ty sie chcesz zabijac? zyc Ci sie nie chce bo jakas idiotka, ktora on ma w dupie go pocałowała? gdyby mu sie podobała i chciał z nia byc to by Ci o tym nie powiedział, ukryłby fakt a nastepnym razem znow się z nią pocałował... przesadzasz. I co to za zdrada jesli jakas pijana panna daje buziaka facetowi ktory tego nie chce?

Gość boze co teraz????
nie wiem jak, ie pytalam sie, nie studiuje z nim wiec nie wiem, nie sledze go. a teraz? dzownil dwa razy, napisal smsa ze przeprasza ze kocha, ze zyc beze mnie nie moze. ale wsyztsko rano, od poludnia cisza. wyje jak bobr :(

Gość silkyyklis
o rany, wakcje blisko i znowu dzieci z gimnazjum obsiadły cafe :(

Gość a odpisalas?
pewnie nie..to teraz czeka pewnie na Twoj krok.. zawsze ma racje..Justyna tez...bedzie ok zobaczysz

dzownil dwa razy, napisal smsa ze przeprasza ze kocha, ze zyc beze mnie nie moze. ale wsyztsko rano, od poludnia cisza. a co ma robic?? zasypac Ci skrzynke 100 tych samych smsow o tej samej tresci? ma dzwonic co 5 sek zeby sprawdzic czy włączyłaś tel ktorego i tak nie odbierzesz?? naprawde zachowujesz sie jak histeryczka, do tego jak gowniara. Co jeszcze ma Ci powiedziec? ma sobie zyly podciąc zebys mu uwierzyła?

jesli naprawde go kochasz to wybaczysz cos takiego majac rowniez na uwadze jego szczerosc. niektorzy nawet nie maja odwagi przyznac die do czegos . jesli to byl pierwszy raz to postaraj sie zaufac od nowa. ja wiem ze to nie jest proste bo byłam w podobnej sytuacji. ale decyzja oczywiscie nalezyt do ciebie

Gość pani ogrowa
Przejdź się z przyjaciólką, wyjdźcie do kina, rozerwij się, obejrzyj jakiś film, posłuchaj muzyki. Daj sobie czas! I jemu również. I nie odpychaj go, bo jak chłopak ciągle prosi o wybaczenie a Ty ciągle ze nienie, to przestanei bo pomyśli że mówisz to czego chcesz, a przecież tak nie jest prawda? Kochasz go przecież. Więc na razie owszem, możesz milczeć, ale nie działaj pod wpływem impulsu.