Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze co teraz????

Zdradził mnie :(

Polecane posty

Gość wiesz co.......
jakas beznadziejna jestes, i ten twoj post beznadziejny az clzowiek nie wie co powiedziec

Gość boze co teraz????
nanananananananananana --- sytuacja bardzo podobna, poniewaz ta kolezanczeka mojemu tez siadala na kolanach , ale wczesniej, na uczelni. za pierwszym razem ponoc nie zareagowal. a tlumaczyl sie tym ze ona zaraz wstala i to bylo po kolezensku. zrobilam mu awanture. nie wiem czy byly koljen reazy z kolankiem :O

Gość nanananananananananana
no to na dużo jej pozwalał. czy od porannych sms-ów próbował złapać z Tobą jakiś kontakt?

Gość boze co teraz????
no wlasnie, wtedy byla wielka awantura o to. ze nawet nie reagowal. on sie bronil ze ponoc zapytal jej "co to za siadanie na kolanach" ale nie wstal, nic, bo po chwili ona sama wstala. normalnie nawrzeszczalam wtedy na niego ze jest dupa nie facet skoro zareagowac nie umial :O wiec jak teraz okazalo sie ze sie pocalowali to juz nie daje rady :( od rana cisza.... az sie boje. dzis piatek moze znowu gdzies poszli balowac z calym rokiem? a ja siedze i wyje :(

Gość sama dałas mu pozwolenie na z
zdradę tak uprawiając seks dałaas mu pozwolenie na zdradę a dlaczego bo zacza cie traktować jak towar a nie kobietę seks jest dla dwojga ludzi ktuzy się pobrali z miłości

Gość nanananananananananana
no to skoro piątek to wyjdź z domu i też idź balować. A najlepiej ładnie się ubierz i zadzwoń do niego gdzie jest. Jeśli jest gdzieś na baletach to powiedz że też tam idziesz. Jeśli jest z nią to będziesz miała jasność sytuacji prawda?

"NIE WYBACZAJ OD RAZU" - no pewnie, niech się dziewczyna zadręcza, a co! Wy głupie babole! Durne fascynatki książek o zołzach! Ruszcie tymi swoimi poniemieckimi baniakami i zacznijcie myśleć! PRZEBACZENIE JEST DLA NAS! DLA NAS! Nie dla tych, co nas skrzywdzili! Jeśli "krzywdzicielom" się przebacza, nam jest łatwiej żyć! Inna sprawa, to nie okazywać tego "krzywdzicielowi". Przynajmniej nie od razu.

Gość damascenka, chyba
wszystkie rozumy pozjadalas :D