Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BarbieBum

odezwać się pierwsza po kłótni?

Polecane posty

Gość BarbieBum

Pokłóciłam się z facetem przez telefon, powiedziałam pa i odlożyłam słuchawkę. Od tamtej pory on sie do mnie odezwał. Znam go i wiem, że prędko się nie odezwie... A ja nie mogę tak wytrzymać... :( zawsze odzywam sie w końcu pierwsza a potem tego żałuję. Jak sądzicice , powinnam się odezwać czy nie? Ja nie umiem wytrzymać a potem mam wyrzuty sumienia :(

Gość mariolka1567
Miałam dokładnie tak samo. On się nie odzywał ale wiem,że pytał mamy i siostry dlaczego ja sie do niego nie odzywam(dodam ze wina była jego) potem sie odezwałam bo nie wytrzymałam i wiesz co mi powiedział?Że sie nie odzywal bo to ja zucilam słuchawka...a swojej winy oczywiście nie dosrzegł tak bardzo...

Gość BarbieBum
Post nr 2. nie jest mojego autorstwa. Ludzie ale jesteście prymitywni... w głowie się to nie mieście

Gość BarbieBum
Mi też właśnie zawsze odpowiada, że on nie widzi tu swojej winy, więc się nie odzywa. Myślicie że on to mówi serio? czy tak się tylko wykręca?

Odzywaj się pierwsza, ustępuj we wszystkim, tylko w przyszłości nie becz że nie ma dla ciebie krzty szacunku.

Gość ona**
Jeżeli kłótnia była z twojej winy to tak jeżeli nie to ja bym się nie odezwała.