Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mio-mio

Niechcący rzuciłam urok na teścia... jak go zdjąć???

Polecane posty

Gość mio-mio

Wszystko zaczęło się jesienią. Koniec roku miałam bardzo zły już od kwietnia bolało mnie kolano, tak że czasami nie mogłam chodzić, lekarze nie potrafili postawić jednej diagnozy, więc co i rusz przynosiłam nowe nazwy chorób do domu, jedna była gorsza od drugiej. Mój teść w pewnym momencie podczas dyskusji stwierdził że według niego ja udaję.... tak strasznie mnie to zraniło, taką mi wielką przykrość tym zrobił, że mu powiedziałam mniej więcej przez zęby tak w prawdziwej złości "Widać, tato, że nic cię jeszcze w życiu, tak na prawdę, nie bolało. Nie życzę ci aby cię coś tak bolało, aby ci się żyć nie chciało a lekarze nie potrafili ci powiedzieć co ci jest. Nie życzę ci abyś doświadczył takiej niemocy swojego ciała jakiej ja doświadczyłam. Nikomu tego nie życzę, a sam dziękuj Bogu że jesteś zdrowy" ale byłam na niego naprawdę zła za to że tak łatwo mu przyszło zranić moje uczucia... długo przez niego płakałam. I w tedy się posypało... w święta Bożego Narodzenia dostał zawał, taki że nie utracił przytomności (zresztą to ja rozpoznałam że ten ból pleców o zawał), okazało się że trzeba mu robić koronografie, wszystko to związane z ogromnym bólem i niemocą. Po tym wszystkim złapała go lekka depresja. Teraz dopiero odważył się wrócić do pracy, w tamtym tygodniu wypadł mu dysk, a dzisiaj na autostradzie wjechał do rowu bo mu się kierownica zablokowała...(na szczęście wszystko z nim ok). Chciałaby cofnąć tamte słowa, kiedyś bratu powiedziałam w takiej samej złości że go wywalą z pracy i tak się stało bardzo szybko (co było bardzo mało prawdopodobne). Proszę was czy wiecie jak odczynić ten zły urok??

Gość !!!!!!!!!!
jesteś czarownicą??? może idź do wróżki

Gość mio-mio
ladaco, boję się że jeżeli nie przestanie go omijać ten pech to moją codziennością będzie zdejmowanie i zakładanie mu gaci... :)

Gość nowa gracha
napisałaś-NIE życzę,co innego gdybyś życzyła

Gość mio-mio
Ale wiem co czułam w głębi serca...

Gość znam się na tym
musisz wypić teścia szczyny inaczej uroka nie zrzucisz

Gość faktycznie zuciłas urok
zeby zucic urok to wystarczy byc wsciekłym i powiedziec ze by co go spotkało nie znam zdejmowania uroków ale mozez poprosić o to matkę boska jak umież zycac uroki to prosic tez bedziesz umiała

Gość Czar-odziej
Witam, rzucam klątwy i uroki a także zdejmuję je. Bez 100% satysfakcji klienta zwracam wszystkie pieniążki na konto z którego zostały wysłane. Chętni proszę się zgłaszać na e-mail jacek1771@gmail.com

Gość TYtexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com