Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek biedronka

nietypowy problem...

Polecane posty

Gość człowiek biedronka

Mam nietypowy problem wczoraj robiąc zakupy w biedronce pękły mi uszy od torby i pobił się słoik marchewka z groszkiem. Pani kasjerka powiedziala mi ze nieodda mi pieniedzy za groszeki marchewke ani nowy reklamowki.! OSTATNI RAZ ROBI TU ZAKUPY!!!! ZŁODZIEJE !!!! Poza tym zakochałam się w facecie którego spotkałam w Biedronce przy kasie i mam mega potężnego doła :( PS poszukuje drugiej polowki

Gość gfrggdg
a torba była biedronkowa? jelsi tak miałas prawo sie wykłócac. jesli twoja prywatna to nie.

Gość Luidżi
:-D

Gość Emilia Cieczka
Trzebabyło sypnąć jej w gębę tą marchewką z groszkiem a reklamówkę założyć jej na głowę. Cholerne robale...

Gość Jacek i Placek
fantastyczny temat!!!!

Gość kolunio
a gdzie w biedronce to mialo miejsce??

Gość a ja.
nie lubie groszku z marchewka, w przedszkolu niedobry na obiad dawali i tak mi juz zostalo

Gość lubiem keczup
uważam ze w tej sytuacji należało żądać satysfakcji i poprosić kierownika o wsparcie, warto też zachęcić innych klientów do wspólnej modlitwy Razem żwawiej, poza tym w biedronkach często mozna spotkac przystojnych facetów dasiy i sedzia z sadu rodzinnego (kocham obu z wzajemnością) czesto robią tam zakupy, szkoda groszku i marchwki ale zawsze mozesz zywic sie energia kosmiczna. Jak sie z tym czujesz? Myslałas zeby isc z tym do drzyzgi? ona by wysłuchała i doradziła

Kur*** Parę lat temu w ASDA rozbiła mi się zgrzewka piwa - już po zapłaceniu i odejściu od kasy. Głupi (bo "wcięty) - zacząłem wybierać ocalałe butelki. Obsługa wyleciała ze sklepu, przepraszali mnie za kłopot, sprzątnęli i dali nową zgrzewkę na pocieszenie. Możliwe, że bali się, że jak się pokaleczę przy tym wybieraniu, to sprawę im założę. Dodam, że to w UK :) Co za chore podejście do ludzi w PL? Cieszę się, że z tamtąd uciekłem.

Gość lubiem keczup
ej a ile kosztuje groszek i marchewka w biedronce ktos wie? moze jutro kupie bo dasiy i sedzia wpadają na obiat